Jump to content

Χρυσόψαρο

Recommended Posts

Καλησπέρα εχω ενα ενυδρείο 30 λίτρα νομίζω και παραπάνω και εχω δυο χρυσόψαρα μέσα εδω και μέρες ειναι μια χαρά και σήμερα που ξύπνησα το ενα αργοπεθαινε στον πάτο . Ολα ειναι μια χαρά και το φίλτρο ,οι πέτρες δεν ειναι μυτερες ολα ειναι μια χαρά . Το έβαλα μόνο του σε ενα 2 λίτρο ενυδρειακι και κάπως σαν να άρχισε να ζωντανεύει τι λέτε να έπαθε ; Το αλλο χρυσόψαρο που ηταν μαζι του ειναι μια χαρά 

Το ενα αργοπεθαινε...αρα;;;δεν ηταν μια χαρα.Χρυσοψαρο;;;σε 30λιτρα;και δυο κιολας;με μαθηματικη ακριβεια καλο παραδεισο.Το ενα χρυσοψαρο χρειαζεται 60λιτρα νερο.Παμε παρακατω...βγαλε τα χρυσοψαρα και χαρισε τα εδω στις αγγελιες με σκοπο να πανε σε καλα χερια και ταυτοχρονα ζητησε να σου χαρισουν γκαπυ η ζωοτοκα η γαριδουλες...εαν εχευε αποριες οπως τι ειναι αυτα μπορειτε στο εικονιδιο με το φακο(αναζητηση) να γραψετε ζωοτοκα και θα βρειτε πληροφοριες.Χαρα ολων μας να σας βοηθησουμε για μια καλη αρχη...ακομα και σε 30λιτρο

Καλημερα, Σοφια.

Για να καταλαβεις τι εγινε και γιατι, πρεπει να πεσει διαβασμα.....

Οπως λεει ο @elkaranasos, δυο χρυσοψαρα σε 30 λ και αστρωτο ενυδρειο - ειναι βεβαιος θανατος για τα ψαρακια. Δεν νομιζω να σου ειπε καποιος, οτι χρεαζεται να κανεις και αλλαγες νερου......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...