στελιος 29 Αυγούστου 2019 #1 Share 29 Αυγούστου 2019 παιδιά καλησπέρα τι υπόστρωμα θα προτείνατε για ένα "γαριδαδικο" φυτεμένο διάστασης ενυδρείου 100x40x46 γύρω στα 140 λίτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 29 Αυγούστου 2019 #2 Share 29 Αυγούστου 2019 Μου αρέσει το Seachem Flourite και ακόμα περισσότερο το Fluval Stratum. Νομίζω περισσότερο θα εξαρτηθεί από το τι φυτά θα βάλεις, πως θες να στήσεις το ενυδρείο κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 31 Αυγούστου 2019 #3 Share 31 Αυγούστου 2019 Εξαρταται απο φυτα (τι θα βαλεις;) και γαριδες..... Μ΄αρεσουν τα soil (Tropica,Stratum), αλλα και με ενα απλο χαλικακι 1-3 mm θα ειναι καλα, αν θα βαλεις neocaridina και ευκολα φυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.P.L inc. 2 Σεπτεμβρίου 2019 #4 Share 2 Σεπτεμβρίου 2019 Ολα παρόμοια είναι, το στατουμ δεν μου αρεσει επδ γίνεται γρηγορα σκόνη. Από τροπικα μου αρέσουν πολύ αν και το στρώσιμο θελει λίγο παραπάνω χρόνο. Αν παρεις powder τοτε ειτε το καππαρεις είτε το ανακατεύεις με χαλικι. Το σοιλ τροπικα το βάζεις έτοιμο αλλά της πρώτες μέρες είναι ελαφρύ και δεν φύτευε ευκολαSent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος