pana 18 Αυγούστου 2019 #1 Share 18 Αυγούστου 2019 Αυτό το είδος αλιέυθηκε στην Κύπρο και δεν μπόρεσα ακόμη να το ταυτοποιήσω.Γνωρίζει κάποιος το είδος αυτης της σμέρνας,υπάρχει περίπτωση να πέρασε απο τη διωριγα του σουεζ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosvas 18 Αυγούστου 2019 #2 Share 18 Αυγούστου 2019 Δεν ξέρω φίλε από που πέρασε αλλά είμαι σίγουρος ότι το ζώο που χτύπησες είναι πολύ μικρό για να το βγάλεις-εκτός αν είναι η πρώτη σου και ενθουσιαστηκες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pana 18 Αυγούστου 2019 Author #3 Share 18 Αυγούστου 2019 φιλε,αν και δεν υπαρχει νομοθεσια,το ζωο που βλεπεις ειναι σχεδον 90cm το αδικει η φωτογραφια.Αν και αυτη που φενεται στη τελευταια φωτο η παρδαλη ειναι καπως μικρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosvas 18 Αυγούστου 2019 #4 Share 18 Αυγούστου 2019 Χωρίς να έχω καθόλου την πρόθεση να χαλάσω το θέμα σου-πόσο μάλλον να έρθω σε διένεξη-κρίνω το μέγεθος της σε σύγκριση με τα χέρια. Το κεφάλι της είναι μικρότερο από τον αντίχειρα. Αυτό ήθελα να επισημάνω - καλή συνέχεια κ καλά ψαρεματα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 20 Αυγούστου 2019 #5 Share 20 Αυγούστου 2019 Βουταω χρονια κ στη βορεια Ελλαδα δεν εχω δει το συγκεκριμενο ειδος ποτε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 21 Αυγούστου 2019 #6 Share 21 Αυγούστου 2019 Έχω πιάσει κάνα δυο τέτοιες στην Ελαφόνησο πριν καμμία 8αρια +χρόνια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος