Νίκος Μπακάλης 10 Αυγούστου 2019 #1 Share 10 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα στη ομάδα!!έχω ένα ενυδρείο 120 λίτρα κάπου στα τρία χρόνια με ζωοτόκα (ξυφοφορους) και ήρθε η ώρα για κάποια αλλαγη!πήρα από φίλο μεγαλύτερο ενυδρείο στα 280 λίτρα περίπου και δεν έχω ιδέα για τη ψαροσύνθεση! αρχικά σκεφτόμουν για oscar ή severum αλλά το oscar θέλει παραπάνω λίτρα σίγουρα...οποία βοήθεια και σκέψη δεκτή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 10 Αυγούστου 2019 #2 Share 10 Αυγούστου 2019 Πρωτα σκεψου τι θελεις............ Αφρικη; Αμαζονιο; Ασια; Βιοτοπικο; Φυτεμενο; "Λατομείο" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νίκος Μπακάλης 11 Αυγούστου 2019 Author #3 Share 11 Αυγούστου 2019 Λίγο φυτεμένο θέλω να είναι..καμιά ρίζα και καμια πέτρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noa1978 11 Αυγούστου 2019 #4 Share 11 Αυγούστου 2019 ωραια ιδεα φυτεμενο με ριζες και πετρες,μπορεις να βαλεις κοπαδοψαρα και κανα κοριντορακι κοπαδι!!!!να φανταστω φυτεμενο θες χωρις co2? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος