Jump to content

Recommended Posts

Καλησπέρα! Παρατήρησα την προηγούμενη εβδομάδα κάτι σαν σκουλήκι στο βυθό. Αυτή την εβδομάδα είδα περισσότερα. Στην αρχή νόμιζα πως ίσως είναι σαλιγκάρια μικρά αλλά ύστερα από ψάξιμο έμαθα πως είναι planaria. Κάνω εβδομαδιαίες αλλαγές περίπου 30 - 40 % με σκούπα βυθού και από φαγητό δεν μένει τίποτα στον βυθό παραπάνω από 15'-20' λόγω γαρίδων που έχουν γεννήσει και παίζει να είναι και τουλάχιστον 60 πια. Έχω ελαττώσει την ποσότητα της τροφής. Να κάνω υπομονή και πιο συχνές αλλαγές ή πρέπει να προχωρήσω σε θεραπεία;a124bf359a23c7bf622d8e13895b157d.jpg1880f585c7d1c47f4e9b30d0fd2d804e.jpg0669fef3997eaa7ce60637b2f60f65ee.jpg

Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

τα μεγαλα "ζωα" :) πιασε και πεταξε. ολα σωστα - σκουπα βυθου,λιγη τροφη, αλλαγες νερου. θα φυγουν...

στην φωτογραφια βλεπω πολυ πραγμα κατω απο το χαλικι.....

τροφη για γαριδες βαζεις σε πιατακι ή απλα κατω πεφτει;

Συνήθως την πιάνουν στη μέση του ενυδρείου ή και πάνω για να είναι ειλικρινής. Ειδικά οι γεννημένες στο ενυδρείο έχουν συμπεριφορά ψαριών στο φαγητό. Κάτι πέφτει πάντως εννοείται απλά δεν δοκίμασα "πιάτο" γιατί δεν μένει και τίποτα κάτω. Μέσα σε 15' έχει εξαφανιστεί η τροφή. Όντως στην φωτό φαίνεται να έχει μπόλικο πράγμα κάτω ίσως δεν έβαζα την σκούπα αρκετά βαθιά από φόβο για τα μικρά αλλά σήμερα στο μέρος που ταιζω έπιασε πάτο η σκούπα [emoji16]! Ευχαριστώ πολύ!

Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...