Thanasis Nikolaou 28 Ιουλίου 2019 #1 Share 28 Ιουλίου 2019 Καλημέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα. Θανάσης ονομάζομαι και μένω Σκύρο. Παντελώς ανίδεος με το χόμπι έχω πλακωθεί στο διάβασμα και έχω ήδη πάρει ένα ενυδρείο,μικρό δυστυχώς και στρώνω ή έτσι νομίζω τουλάχιστον. Καλημέρα και πάλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 28 Ιουλίου 2019 #2 Share 28 Ιουλίου 2019 Καλημέρα Θανάση και καλώς όρισες. Να ξέρεις ότι το διάβασμα είναι επένδυση σε αυτό το χόμπι. Θα σε γλιτώσει στο μέλλον από πολλές αστοχίες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 28 Ιουλίου 2019 #3 Share 28 Ιουλίου 2019 Καλημερα! !!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 29 Ιουλίου 2019 #4 Share 29 Ιουλίου 2019 Καλώς ήρθες!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoti 30 Ιουλίου 2019 #5 Share 30 Ιουλίου 2019 Καλώς όρισες και καλό διάβασμα!! Οποιαδήποτε απορία προκύψει από το διάβασμά σου εδώ είμαστε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε!! Την καλημέρα μου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asplinnos 30 Ιουλίου 2019 #6 Share 30 Ιουλίου 2019 Καλημέρα και καλώς ήρθες στην παρέα μας. Όρεξη και υπομονή να έχεις και τα υπόλοιπα θα έρθουν. Καλη αρχή ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος