dano23 22 Νοεμβρίου 2019 #26 Share 22 Νοεμβρίου 2019 ωραίες οι 2 πρώτες φοτό...ζούγκλακι έγινε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
URBAN SCAPER 23 Νοεμβρίου 2019 Author #27 Share 23 Νοεμβρίου 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
URBAN SCAPER 5 Δεκεμβρίου 2019 Author #28 Share 5 Δεκεμβρίου 2019 καλημερα!! 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 5 Δεκεμβρίου 2019 #29 Share 5 Δεκεμβρίου 2019 Πολυ καλημερα!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
URBAN SCAPER 7 Δεκεμβρίου 2019 Author #30 Share 7 Δεκεμβρίου 2019 oxalis triangularis 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
URBAN SCAPER 9 Δεκεμβρίου 2019 Author #31 Share 9 Δεκεμβρίου 2019 Συγνωμη αλλα το ξεστησα! Λιγο πιο νωρις αποτι ελεγα.. Πηγα να κανω καποιες αλλαγες και δεν μου βγηκαν οπως τις φανταζομουν και ετσι το ξεστησα ολο. Θα ανεβασω καποιες τελευταιες φωτογραφιες που εχω αυτες τις μερες και μετα θα ανοιξω θεμα με το καινουριο στησιμο! Με το οποιο μπορω να πω οτι εχω ενθουσιαστει! Προς το παρον ενα update στο kusamono pot! Εχασε το λουλουδι, ελπιζω να βγαλει αλλο συντομα. Επισης προσθεσα λιγη μοςς απο αυτη που βρισκουμε παντου στα πεζοδρομια αυτη την εποχη. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
URBAN SCAPER 15 Δεκεμβρίου 2019 Author #32 Share 15 Δεκεμβρίου 2019 Tελευταιες φωτο για αυτο το scape! 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 16 Δεκεμβρίου 2019 #33 Share 16 Δεκεμβρίου 2019 Περιμενουμε το καινουριο scape!!!!!!!!!!!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος