Discos 19 Μαίου 2007 #1 Share 19 Μαίου 2007 Η αγαπημενη μου montipora σε....αναδυση σε υψος 1,5 μετρων! Ειναι η ιδια που εχω στο avatar. Μετα απο ενα χρονο απο 4 ποντους διαμετρο... Υστ. Φτου, φτου σκορδο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 19 Μαίου 2007 #2 Share 19 Μαίου 2007 Που το πας το Χτήνος ρέέέέέέέέέέέέέέέέέέέ??????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΟΠΟ 19 Μαίου 2007 #3 Share 19 Μαίου 2007 εχεις προωπικο σου δημοσιο ενυδρειο ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 19 Μαίου 2007 #4 Share 19 Μαίου 2007 το έχει ετοιμάσει για Κρήτη . . να μου τη προσέχεις !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 19 Μαίου 2007 #5 Share 19 Μαίου 2007 Φτου φτου σκόρδα!!! Τι να πω για το ενυδρείο σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 19 Μαίου 2007 #6 Share 19 Μαίου 2007 Πολύ μεγάλωσε Μάριε. Νομίζω είναι καιρός για κόψιμο. Μην ξεχάσεις την Κύπρο !!!!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 19 Μαίου 2007 #7 Share 19 Μαίου 2007 Τέλεια!!!! Πιο όμορφη είναι έξω από το νερό. Προτείνω να τη βάλεις πάνω στην τηλεόραση. Θα δείχνει απίθανα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
In the pond 19 Μαίου 2007 #8 Share 19 Μαίου 2007 Μάριε, συγχαρητήρια. Πολύ όμορφο κομμάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas2000gr 19 Μαίου 2007 #9 Share 19 Μαίου 2007 Τέλεια!!!! Πιο όμορφη είναι έξω από το νερό. Προτείνω να τη βάλεις πάνω στην τηλεόραση. Θα δείχνει απίθανα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΟΠΟ 19 Μαίου 2007 #10 Share 19 Μαίου 2007 θα εχεις και τσαμπα αρωμα δωματιιου ΨΑΡΙΛΑ χιχιχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAIN 20 Μαίου 2007 #11 Share 20 Μαίου 2007 Τέλεια!!!! Με τοσο μεγαλα κοραλλια πρεπει να φτιαξεις ενα ενυδρειο 3 000 λ, το λιγοτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliovas 20 Μαίου 2007 #12 Share 20 Μαίου 2007 Μάριε άδικα το έβγαλες το κοράλλι έξω ... ξαναμέτρησα και δε χωράει στο ενυδρείο μου ... μην επιμένεις ... τη μπανιέρα τη χρειάζομαι ... για λόγους υγειινής ... πάντως φαίνεται πολύ εντυπωσιακό ... αν κάποτε αποφασίσεις να κόψεις , εδώ είμαστε εμείς ... μπράβο και σ' ανώτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 21 Μαίου 2007 Author #13 Share 21 Μαίου 2007 Παιδια σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια. Οντως εχω αρχισει τον τελευταιο καιρο και εχω καποια προβληματα με καποια κοματια. Εχω προβλημα στο μεγεθος ποια. Πρεπει σχετικα αμεσα να φυγουν 4 κοματια που το μεγεθος τους ποια γινεται απαγορετικο ακομα και για ενυδρειο 2 μετρων. Ολα εχουν διαμετρο απο 30-40 ποντους και θελω και...αλλα κοματια στο ενυδρειο μου. Οποτε μια συμβουλη στα παιδια με τα νανο-ριφ. Μην το γεμιζετε κοραλια, γιατι οταν παρουν μπροστα δεν θα σας κανει καρδια να τα κοψετε ολα καθε τοσο. Θα θελετε και καποια κοματια μεγαλα. Οποτε αφηστε χωρο γιατι μετα θα βρεθητε σε δυσκολη θεση...Εγω ειμαι ηδη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos 21 Μαίου 2007 #14 Share 21 Μαίου 2007 Οποτε μια συμβουλη στα παιδια με τα νανο-ριφ. Μην το γεμιζετε κοραλια, γιατι οταν παρουν μπροστα δεν θα σας κανει καρδια να τα κοψετε ολα καθε τοσο. Θα θελετε και καποια κοματια μεγαλα. Οποτε αφηστε χωρο γιατι μετα θα βρεθητε σε δυσκολη θεση...Εγω ειμαι ηδη... Οταν με το καλό ρθει η στιγμή αυτή θα κάνω όλους τους φίλους μου να αρχίσουν από ένα νάνο reef Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος