giannikos 19 Μαίου 2007 #1 Share 19 Μαίου 2007 Παιδια καλησπερα σε ολους σας. Με λενε Γιαννη και μενω στην Στουτγαρδη. Εχω δυο ενυδρεια , 200 λιτρα και 60. Σας στελνω και τις φωτο. Εχω διαβασει αρκετα στην σελιδα σας και βρηκα οτι ειστε επαγγελματιες!!! Ελπιζω να μπορεσω και εγω να κανω τα ενυδρεια μου οπως πρεπει και οχι να εχω δυο κονσερβες! Στις φωτο ισως να σας φανουν σκοτεινα αλλα αυτος ειναι ο φωτισμος που εχουν.(200l=2X30watt και 60l=15watt). Μαλλον θα επρεπε να τα δυναμωσω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 19 Μαίου 2007 #2 Share 19 Μαίου 2007 καλως ηρθες ωραια τα ενυδρεια σου οντως θα ηταν πολυ πιο ομορφα αν ειχες καλυερο φωτισμο και λογικα θα ηταν και καλο για τα φυτα σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
In the pond 19 Μαίου 2007 #3 Share 19 Μαίου 2007 Παιδια καλησπερα σε ολους σας. Με λενε Γιαννη και μενω στην Στουτγαρδη. Εχω δυο ενυδρεια , 200 λιτρα και 60. Σας στελνω και τις φωτο. Εχω διαβασει αρκετα στην σελιδα σας και βρηκα οτι ειστε επαγγελματιες!!! Ελπιζω να μπορεσω και εγω να κανω τα ενυδρεια μου οπως πρεπει και οχι να εχω δυο κονσερβες! Στις φωτο ισως να σας φανουν σκοτεινα αλλα αυτος ειναι ο φωτισμος που εχουν.(200l=2X30watt και 60l=15watt). Μαλλον θα επρεπε να τα δυναμωσω; Γειά σου και καλώς όρισες στο φόρουμ. Πιστεύω και εγώ ότι ο φωτισμός σου είναι πολύ περιορισμένος. Αν τον αυξήσεις θα δουν σίγουρα καλύτερες μέρες τα φυτά σου, αλλά συνάμα θα δείχνουν και καλύτερα τα ενυδρεία σου. Αν μπορείς δώσε περισσότερες πληροφορίες για τα ενυδρεία σου, τιμές νερού, υπόστρωμα για να σε βοηθήσουν οι ειδικοί. Από εμένα, καλή συνέχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smara747 19 Μαίου 2007 #4 Share 19 Μαίου 2007 Καλώς ήρθες στο ΑΖ από την μακρινή Στουτγάρδη Έχες να διαβάσεις πολλά και ενδιαφέροντα, καλό διάβασμα Πρέπει να αυξήσεις τον φωτισμό σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 19 Μαίου 2007 #5 Share 19 Μαίου 2007 Καλωσόρισες στο Aquazone! Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iogi 20 Μαίου 2007 #6 Share 20 Μαίου 2007 Καλώς ήρθες, καλό διάβασμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 20 Μαίου 2007 #7 Share 20 Μαίου 2007 Καλώς ήρθες στο forum μας, αγαπητέ Φίλε. Καλή περιήγηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 20 Μαίου 2007 #8 Share 20 Μαίου 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 20 Μαίου 2007 #9 Share 20 Μαίου 2007 Herzlich willkommen aus Stuttgart Link to comment Share on other sites More sharing options...
elli 20 Μαίου 2007 #10 Share 20 Μαίου 2007 καλώς ήρθες στην παρέα. Ωραία τα φυτά στο πρώτο ενυδρείο (συμφωνώ ότι ο φωτισμός είναι χαμηλός) έχω ακούσει απο ακουαρίστα ότι η ροζ λάμπα βοηθάει την ανάπτυξη των φυτών και το έκανα πράξη γιατί είχε δίκιο τελικά. Τι κατοίκους έχεις μέσα στα ενυδρεία ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos 20 Μαίου 2007 #11 Share 20 Μαίου 2007 Καλως ηρθες Γιαννη στο ΑΖ.Εγω μενω στο ULM δηλαδη απεχουμε 80 με 90χιλομετρα.Αυτο το βρισκω πολυ καλο και θετικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannikos 20 Μαίου 2007 Author #12 Share 20 Μαίου 2007 Καλησπερα απο Stutgart Λοιπων τα ψαρια που εχω ειναι: 10 Neon 10 Kardinal 5 Glowlight Tetra 5 Platy 8 Corydoras aeneus 6 Ancistrus dolichopterus , τα οποια γενουν σαν κουνελια!!! 8 Siamesische Rόsselbarben Τα 3 τελευταια ειναι ιδη στο 200αρι και σε λιγο καιρο λεω να βαλω και τα υπολοιπα. Απο φυτα: Anubias barteri, Ludwigia repens, Ecchinodorus amazonicus, Limnophila sessiliflora και χθες αποκτησα και μια τουφα Javamoos. Θερμαντηρα 1 JBL 200W και θερμανση δαπεδου Danerle 50W(Boden fluter) Φιλτρα 1 Eheim 2213 και μια κατασκευη με μια αντλια και ενα σφουγγαρι (στελνω φωτο) Λιπανση για τα φυτα με υγρο της TETRA. Υποστρωμα με JBL AquaBasis και ψιλο χαλικι 1-2mm CO2 diy μια διλιτρη μπουκαλα. Το 60αρι το εβαλα σε λειτουργια πριν 1 μηνα μονο για να κρατησω τα ψαρια απο το μεγαλο. Απο τιμες νερου θα σας πω την αληθεια. Μονο μια φορα εχω κανει ενα τεστ και αυτο για το PH. Τις υπολοιπες τιμες δεν τις εχω μετρισει ποτε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 22 Μαίου 2007 #13 Share 22 Μαίου 2007 Καλωστον ... Καλη διαμονη ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος