yiannossavva 19 Μαίου 2007 #1 Share 19 Μαίου 2007 Σας στέλνω μια φωτογραφία με αναπαραγωγή μεσογειακής ανεμώνης που βρίσκετε στο τανκ μου. Ευχαριστώ Γιάννος Σάββα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 19 Μαίου 2007 #2 Share 19 Μαίου 2007 Πολύ ωραία Γιάννο! Από που ξεκίνησε το μωρό??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
In the pond 19 Μαίου 2007 #3 Share 19 Μαίου 2007 Σας στέλνω μια φωτογραφία με αναπαραγωγή μεσογειακής ανεμώνης που βρίσκετε στο τανκ μου. Ευχαριστώ Γιάννος Σάββα Γιάννο, συγχαρητήρια. Για να σου ξεκινήσουν οι πολλαπλασιασμοί, πρέπει να περνούν ζωή και κότα!!! Μπράβο και καλή συνέχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 19 Μαίου 2007 Author #4 Share 19 Μαίου 2007 Πολύ ωραία Γιάννο! Από που ξεκίνησε το μωρό??? Τη εννοείς Νίκο δεν κατάλαβα Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos 19 Μαίου 2007 #5 Share 19 Μαίου 2007 Σας στέλνω μια φωτογραφία με αναπαραγωγή μεσογειακής ανεμώνης που βρίσκετε στο τανκ μου. Ευχαριστώ Γιάννος Σάββα Αρχηγέ δεξιά στην φωτό είανι μία aptaisia Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 19 Μαίου 2007 Author #6 Share 19 Μαίου 2007 Αρχηγέ δεξιά στην φωτό είανι μία aptaisia Μάτι αετού έχεις.!!!! Την είδα και καταστρώνω σχέδιο εξόντωσης. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΟΠΟ 19 Μαίου 2007 #7 Share 19 Μαίου 2007 αυτη που ειναι σε κιτρινο ειναι η απτασια να αρχιζω να μαθενω Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos 19 Μαίου 2007 #8 Share 19 Μαίου 2007 Ναι! στο μεσογειακό το πρώτο πράγμα που θα βρεις είναι αυτή Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 20 Μαίου 2007 #9 Share 20 Μαίου 2007 Τη εννοείς Νίκο δεν κατάλαβα Εννοώ δημιουργήθηκε ασεξουαλικά από το μητρικό στέλεχος ή εμφανίστηκε ξαφνικά από το πουθενά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 20 Μαίου 2007 Author #10 Share 20 Μαίου 2007 Εννοώ δημιουργήθηκε ασεξουαλικά από το μητρικό στέλεχος ή εμφανίστηκε ξαφνικά από το πουθενά? Δεν ξέρω Έχω και άλλες μέσα. Αυτά να μα στα εξηγάτε εσείς που είστε ποιο ειδικοί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος