concarp9 17 Ιουλίου 2019 #1 Share 17 Ιουλίου 2019 Παίδες ξέρει κανείς τι είδους φρέσκες τροφές μπούμε να ταΐσουμε ένα χρυσόψαρο??? (όχι απαραίτητα ζωντανές, οτιδήποτε δεν είναι τυποποιημένο, ζωικής και φυτικής προέλευσης) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 17 Ιουλίου 2019 #2 Share 17 Ιουλίου 2019 Τα χρυσόψαρα τρώνε τα πάντα, από φρούτα λαχανικά, φυτά, μέχρι και σκουλήκια κ έντομα.. είναι παμφάγα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 17 Ιουλίου 2019 #3 Share 17 Ιουλίου 2019 Υπάρχει πλούσια αρθρογραφία στο φόρουμ: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Royssaki 18 Ιουλίου 2019 #4 Share 18 Ιουλίου 2019 πριν 14 ώρες, το μέλος gyristroula έγραψε: Τα χρυσόψαρα τρώνε τα πάντα, από φρούτα λαχανικά, φυτά, μέχρι και σκουλήκια κ έντομα.. είναι παμφάγα Μπορώ να δώσω μήλο πχ ? Ή αυγό βραστό ?και σε τι μορφή ? Φοβάμαι λίγο η αλήθεια είναι μη γίνουν δυσκοιλια μετά .. ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 18 Ιουλίου 2019 #5 Share 18 Ιουλίου 2019 Μία ώρα πριν, το μέλος Coco2410 έγραψε: Μπορώ να δώσω μήλο πχ ? Ή αυγό βραστό ?και σε τι μορφή ? Φοβάμαι λίγο η αλήθεια είναι μη γίνουν δυσκοιλια μετά .. ? Αυγό εγώ θυμάμαι έδινα βρασμένο, το νου σου, ο κρόκος λερώνει απίστευτα.. δοκίμασε με μήλο, κολοκυθάκι, καροτάκι.. σκουλίκια από γλάστρες έδινα καθαρές, χωρίς λιπάσματα κλπ.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Royssaki 18 Ιουλίου 2019 #6 Share 18 Ιουλίου 2019 πριν 2 ώρες, το μέλος gyristroula έγραψε: Αυγό εγώ θυμάμαι έδινα βρασμένο, το νου σου, ο κρόκος λερώνει απίστευτα.. δοκίμασε με μήλο, κολοκυθάκι, καροτάκι.. σκουλίκια από γλάστρες έδινα καθαρές, χωρίς λιπάσματα κλπ.. Κι εγώ πολλλαααααα .. τα λαχανικα-φρουτα ωμά ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος