Paschalisbmw 15 Ιουλίου 2019 #1 Share 15 Ιουλίου 2019 (edited) Γεια σας λεγομαι πασχαλης και ειμαι καονουργιος στο χωρο του ενυδρειου. Ηρθα σε αυτο το forum για να μαθω πληροφοριες σχετικα με οτι αφορα τα ενυδρεια κ.α. ακομα δεν εχω ενυδρειο. Αλα ετοιμαζω ενα το οποιο θα ειναι 80 λιτρα. 72 καθαρα . θα ανεβασω φωτο στη πορεια. Καλως σας βρηκα λοιπον. ? Έγινε επεξεργασία 15 Ιουλίου 2019 - Paschalisbmw Link to comment Share on other sites More sharing options...
gifil 15 Ιουλίου 2019 #2 Share 15 Ιουλίου 2019 Καλώς ήρθες φίλε Πασχάλη. Καλή αρχή σου εύχομαι. Ότι χρειαστείς εδώ είναι όλα τα παιδιά να σε βοηθήσουν!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 15 Ιουλίου 2019 #3 Share 15 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα και καλώς ήρθες Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 15 Ιουλίου 2019 #4 Share 15 Ιουλίου 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 17 Ιουλίου 2019 #5 Share 17 Ιουλίου 2019 On 15/7/2019 at 9:32 ΜΜ, το μέλος Paschalisbmw έγραψε: Γεια σας λεγομαι πασχαλης και ειμαι καονουργιος στο χωρο του ενυδρειου. Ηρθα σε αυτο το forum για να μαθω πληροφοριες σχετικα με οτι αφορα τα ενυδρεια κ.α. ακομα δεν εχω ενυδρειο. Αλα ετοιμαζω ενα το οποιο θα ειναι 80 λιτρα. 72 καθαρα . θα ανεβασω φωτο στη πορεια. Καλως σας βρηκα λοιπον. ? Πασχάλη καλώς όρισες στην παρέα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 20 Ιουλίου 2019 #6 Share 20 Ιουλίου 2019 Καλος ηρθες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος