Jump to content

νεο ενυδρειο

mad23

Recommended Posts

η μονη αλγη που εχω ειναι αυτη στην αμμο.

το παραδοξο ξερεις ποιο ειναι???

οτι η αλγη αυτη σχεδον σε ποσοστο 70% εχει φυγει καμια ωρα,ισως και λιγο παραπανω πριν κλεισουν τα φωτα!!!

αν φευγει ετσι, τοτε ειναι Dinoflagellates.

• Απαντήσεις 132
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Πολύ ωραίο το ενυδρείο σου και τα κοράλλια σου!

Σε λίγο δεν θα τα χωράει, μου φαίνεται.

Καλή συνέχεια

Μπράβο βρε Μιχάλη Κούκλα το έχεις το ενυδρειάκι :D;)

Το χρόνου τέτοια εποχή δεν θα μπορούν να κολυμπήσουν τα ψάρια από τα κοράλλια :blink:

Καλή Χρονιά!

καλη χρονια και χρονια πολλα σε ολους!

υγεια πανω απ'ολα και ευτυχια!

ευχαριστω πολυ παιδια

χαιρομαι που σας αρεσει!

ευχαριστω και το νικο για τη chaeto.....

το ενυδρειο του κουκλα.

χανει πολυ απο τις φωτο!

θελω να δω ποτε ρε αντρικο θα μας τιμησεις με φωτο απο το δικο σου

δηλαδη πρεπει ναερθω ξανα απο το σπιτι για να το απολαυσω???

ΑΝΤΕΕΕΕΕΕ please photo............

Έγινε επεξεργασία - mad23

• 7 months later...

Λοιπόν από τη Θάσο έχω να παρατηρήσω ότι το concept στο κέντρο με τη σπηλιά είναι πολύ καλό μου φαίνεται όμως ότι το αριστερό κομμάτι βράχου ακουμπάει πολύ στην άμμο και κάποια πατέντα χρειάζεται εκεί. Επίσης πρόσεχε να ελαχιστοποιείς τις επιφάνειες επαφής βράχου άμμου ας είναι νεκρός ο βράχος γιατί εκεί θα έχεις συσσώρευση detritus δηλαδή ακαθαρσιών κάθε είδους.

Από την άλλη βέβαια πρέπει να προσέξεις ότι υπάρχει ικανοποιητική στήριξη και να το δοκιμάσεις με extra πίεση με τα χέρια αλλά και κραδασμούς στο ενυδρείο. Είναι δύσκολη δουλειά αλλά το αποτέλεσμα είναι όμορφο και φυσικό aquascaping που η τεχνητή βάση από PVC κατά τη γνώμη μου δε μπορεί να πετύχει. Επίσης μην περιμένεις να το πετύχεις με την μία, όταν θα έχεις μουλιάσει τα χέρια καμιά 10ρια ώρες στο νερό και θα έχεις κάνει τους άπειρους συνδιασμούς τότε θα καταλήξεις στο καλύτερο αποτέλεσμα :thumbup: Αυτό είναι και το καλό με τα nano, σκέψου να είχες να στήσεις 70 κιλά live rock ότι στήσεις στην αρχή δύσκολα αλλάζει στη πορεία :hysterical:

γεια σου ρε αντρεα...ελπιζω να περνας καλα στις διακοπες σου.

εχεις κανει πολυ καλη επιλογη βεβαια στο νησι και αυτο βοηθαει!

να ηδη εχω ταλαιπωρηθει αρκετα και βλεπω να το παθαινω σε ακομα μεγαλυτερο βαθμο οταν μεταφερω και τα υπολοιπα κιλα απο το παλιο αλλα και αυτα που σκεφτομαι να αγορασω.

αυτο ειναι απλα η αρχικη ιδεα!

του εκανα και εγω το σεισμο μου πριν να το αφησω ετσι.

στηριζεται σε 4 σημεια τωρα.

ισως να του κανω καποια αλλαγη αργοτερα οταν μπουν και τα υπολοιπα βραχια.σε γενικες γραμμες θα βαλω πανω απο τον κεντρικο και θα γεμισω τα πλαινα.

αντε να δουμε...

οσο για το βραχο ετσι φαινεται.ακουμπαει λιγο σε σχεση με το μεγεθος του.δεν θελω βεβαια ομως να το αφησω ετσι.

θυμασια που κατι ελεγα πιο παλια που ειχα παρει απο τη νεα μακρη ενα ν τρομερο βραχο απο τη θαλασσα?

σκεφτομαι αυτο το βραχο να τον σπασω σε μικρα κομματακια τα οποιαθα κανω μικρες βασεις για να πατανε οι βραχοι στα σημεια που χρειαζεται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...