Vasilis A. 13 Ιουλίου 2019 #1 Share 13 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα, Ξεστήνω το θαλασσινό μου ενυδρείο και θα το μετατρέψω σε γλυκού νερού με πιράνχας. Για αισθητικούς λόγους σκέφτομαι να βάλω έναν κορμό-ρίζα που να βγαίνει υπο κλίση (30 deg) απο το ενυδρείο. Απο ότι έχω καταλάβει, δεν υπάρχει περίπτωση να βρώ σε pet-shop ρίζα μήκους 1-1.5 μέτρο (το ενυδρείο μου έχει μήκος 2.3 μέτρα). Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να βρώ απο κάπου τέτοιο κομμάτι ή αν μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποιο άλλο ξύλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Φρου Φρου 13 Ιουλίου 2019 #2 Share 13 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα, Βασίλη. Δεν ξέρω αν θα σ' ενδιέφερε κάτι τέτοιο: https://aquaclubdesign.com/dm-deco-wood-moor-wood-super-big-larger-than-100-cm-per-piece.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force 15 Ιουλίου 2019 #3 Share 15 Ιουλίου 2019 (edited) On 13/7/2019 at 9:32 ΜΜ, το μέλος Vasilis A. έγραψε: Καλησπέρα, Ξεστήνω το θαλασσινό μου ενυδρείο και θα το μετατρέψω σε γλυκού νερού με πιράνχας. Για αισθητικούς λόγους σκέφτομαι να βάλω έναν κορμό-ρίζα που να βγαίνει υπο κλίση (30 deg) απο το ενυδρείο. Απο ότι έχω καταλάβει, δεν υπάρχει περίπτωση να βρώ σε pet-shop ρίζα μήκους 1-1.5 μέτρο (το ενυδρείο μου έχει μήκος 2.3 μέτρα). Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να βρώ απο κάπου τέτοιο κομμάτι ή αν μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποιο άλλο ξύλο? Ρώτα στο κατάστημα Άβυσσος, για μεγάλα ξύλα, από εκεί έχω πάρει εγώ αρκετά μεγάλα κομμάτια. Έγινε επεξεργασία 15 Ιουλίου 2019 - Force Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος