mimism 25 Ιουνίου 2019 #1 Share 25 Ιουνίου 2019 Καλημέρα, Τι γνώμη έχετε για τον ELITECH STC-1000PRO ? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 25 Ιουνίου 2019 #2 Share 25 Ιουνίου 2019 Δέν τον έχω χρησιμοποιήσει αλλά έχω κάποια σχόλια....(καλά και κακά) 1ον είναι μεγάλος 2ον τα καλώδια του είναι κοντά (αυτό για τις πρίζες) 3ον είναι έτοιμος για χρήση χωρίς να χρειάζεται diy δουλειά 4ον είναι αρκετά φθηνός για αυτά που προσφέρει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 27 Ιουνίου 2019 #3 Share 27 Ιουνίου 2019 On 6/25/2019 at 7:56 PM, Husky_Jim said: Δέν τον έχω χρησιμοποιήσει αλλά έχω κάποια σχόλια....(καλά και κακά) 1ον είναι μεγάλος 2ον τα καλώδια του είναι κοντά (αυτό για τις πρίζες) 3ον είναι έτοιμος για χρήση χωρίς να χρειάζεται diy δουλειά 4ον είναι αρκετά φθηνός για αυτά που προσφέρει 1,5 μέτρο είναι το καλώδιο, γιατί κοντό, πόσο θα μπορούσε να είναι, νομίζω ειναι νορμάλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 27 Ιουνίου 2019 #4 Share 27 Ιουνίου 2019 πριν 52 λεπτά, το μέλος KostasGr έγραψε: 1,5 μέτρο είναι το καλώδιο, γιατί κοντό, πόσο θα μπορούσε να είναι, νομίζω ειναι νορμάλ. Το καλώδιο με τις πρίζες άν διαβάσεις προσεκτικά είναι 0,3m δηλαδή 30 εκατοστά..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Tρεχαγυρευόπουλος 27 Ιουνίου 2019 #5 Share 27 Ιουνίου 2019 Γιατί τον pro? Έχει καλύτερης ποιότητας ρελεδακια μέσα που είναι το μόνο που χαλάει στον απλό? Ο αισθητήρας σε αυτόν αλλάζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 27 Ιουνίου 2019 #6 Share 27 Ιουνίου 2019 πριν 12 λεπτά, το μέλος Δημήτρης Tρεχαγυρευόπουλος έγραψε: Ο αισθητήρας σε αυτόν αλλάζει? Ακόμα ένα μειονέκτημα!Δέν αλλάζει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 27 Ιουνίου 2019 #7 Share 27 Ιουνίου 2019 και γενικά δέν έχει σχέση με τον STC1000. Είναι ένα τελείως διαφορετικό προιόν μάλλον από διαφορετικό εργοστάσιο από τον STC1000 τον οποίο η Elitech τον έκανε rebranding και τον ονόμασε STC1000pro ακριβώς για να πατήσει πάνω στο καλό όνομα του stc1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimism 10 Οκτωβρίου 2019 Author #8 Share 10 Οκτωβρίου 2019 On 6/27/2019 at 1:33 PM, Husky_Jim said: Ακόμα ένα μειονέκτημα!Δέν αλλάζει! Καλημέρα μετά από αρκετό καιρό επιστρέφω σε αυτό το θέμα. Ρώτησα και μου είπαν οτι αλλάζει ο αισθητήρας ειναι λέει αφαιρούμενος. Το θέμα το δικό μου είναι οτι θέλω να συνδέσω 2 θερμαντήρες!! Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 10 Οκτωβρίου 2019 #9 Share 10 Οκτωβρίου 2019 Αν εννοείς για το ίδιο ενυδρείο, προφανώς και μπορείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gifil 10 Οκτωβρίου 2019 #10 Share 10 Οκτωβρίου 2019 πριν 3 λεπτά, το μέλος mimism έγραψε: Καλημέρα μετά από αρκετό καιρό επιστρέφω σε αυτό το θέμα. Ρώτησα και μου είπαν οτι αλλάζει ο αισθητήρας ειναι λέει αφαιρούμενος. Το θέμα το δικό μου είναι οτι θέλω να συνδέσω 2 θερμαντήρες!! Ευχαριστώ Καλημέρα επειδή τον έχω. Στην υποδοχη που γράφει heating βάλε απλά έναν σταυρό - πολυπριζο για να συνδεσεις και τους δύο. Το έκανα εγώ για την ψύξη και δούλευε μια χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimism 10 Οκτωβρίου 2019 Author #11 Share 10 Οκτωβρίου 2019 Just now, gifil said: Καλημέρα επειδή τον έχω. Στην υποδοχη που γράφει heating βάλε απλά έναν σταυρό - πολυπριζο για να συνδεσεις και τους δύο. Το έκανα εγώ για την ψύξη και δούλευε μια χαρά. Τέλεια σε ευχαριστώ πολύ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος