Christos Kotsaftis 21 Ιουνίου 2019 #1 Share 21 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα, ανοίγω αυτό εδώ το τοπικ για να ρωτήσω σχετικά με την αγορά μανομετρων για co2 σύστημα. Ψάχνοντας σε διάφορα κινεζομαγαζα στο ίντερνετ βλέπω να γίνεται ο διαχωρισμός σε connector g5/8 και connector w21.8. Γνωρίζει κάποιος τις διαφορές αυτών των δύο; Επίσης αν θέλω να πάρω κ ηλεκτροβανα να κοιτάξω να είναι 220v ac έτσι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 21 Ιουνίου 2019 #2 Share 21 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα τα σπειρώματα που περιγράφεις έχουν διαφορετική διατομή.Πρόσεξε για να ταιριάζει στην μπουκάλα που θα πάρεις. Την ηλεκτροβάνα 220v θα την χρησιμοποιήσεις χωρίς ph controller, σωστά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Christos Kotsaftis 22 Ιουνίου 2019 Author #3 Share 22 Ιουνίου 2019 Ναι χωρίς ph controller... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fakiris 22 Ιουνίου 2019 #4 Share 22 Ιουνίου 2019 Έχει να κάνει με την διατομή και το βήμα του πάσου. Αυτά τα μετράνε σε ίντσες. Όπως είπε και ο προλαλησας να ρωτήσεις τη σύστημα θα έχει επάνω η βάνα της μπουκάλας. Λογικά χωρίς να θέλω να σε πάρω στον λαιμό μου οι εδώ μπουκάλες φοράνε το w21, 8. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος