Γρυμανελης 18 Ιουνίου 2019 #1 Share 18 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα σε όλους και εύχομαι να είστε καλά, θα μπω επιτόπου στο ψητό... Στο 120λ φυτεμένο που έχω στη κατοχή μου παρατήρησα το εξής (απουσίαζα εξωτερικό 3 μήνες με αποτέλεσμα η σύζυγος απλά να αναπληρώνει νερό όπως της είχα πει και τάισμα) όταν επέστρεψα έμεινα έκπληκτος διότι όχι απλά ήταν καθαρό το ενυδρείο αλλά το νερό πεντακάθαρο όσο ποτέ αλλά σε 2 ρίζες στις κορυφές τους βρήκα το εξής το οποίο αναφέρω και στο τίτλο του θέματος και δεν έχω ιδέα τι μπορεί να είναι και με αγχώνει...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γρυμανελης 25 Ιουνίου 2019 Author #2 Share 25 Ιουνίου 2019 On 19/6/2019 at 1:23 ΠΜ, το μέλος Γρυμανελης έγραψε: Καλησπέρα σε όλους και εύχομαι να είστε καλά, θα μπω επιτόπου στο ψητό... Στο 120λ φυτεμένο που έχω στη κατοχή μου παρατήρησα το εξής (απουσίαζα εξωτερικό 3 μήνες με αποτέλεσμα η σύζυγος απλά να αναπληρώνει νερό όπως της είχα πει και τάισμα) όταν επέστρεψα έμεινα έκπληκτος διότι όχι απλά ήταν καθαρό το ενυδρείο αλλά το νερό πεντακάθαρο όσο ποτέ αλλά σε 2 ρίζες στις κορυφές τους βρήκα το εξής το οποίο αναφέρω και στο τίτλο του θέματος και δεν έχω ιδέα τι μπορεί να είναι και με αγχώνει...... Κάποιος??? ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 25 Ιουνίου 2019 #3 Share 25 Ιουνίου 2019 πριν 1 ώρα, το μέλος Γρυμανελης έγραψε: Κάποιος??? ?? Μαλλον plumatella repens.Υπαρχουν και γλυκου νερου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 25 Ιουνίου 2019 #4 Share 25 Ιουνίου 2019 πριν 1 λεπτό, το μέλος natateo έγραψε: Μαλλον plumatella repens.Υπαρχουν και γλυκου νερου.... Αν μπορεις, βγαλε μια φωτογραφια πιο μεγαλη, αλλα μονο απ΄αυτο το ζωντανο (πιο κοντινη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γρυμανελης 25 Ιουνίου 2019 Author #5 Share 25 Ιουνίου 2019 πριν 1 ώρα, το μέλος natateo έγραψε: Αν μπορεις, βγαλε μια φωτογραφια πιο μεγαλη, αλλα μονο απ΄αυτο το ζωντανο (πιο κοντινη) Ότι καλύτερο μπόρεσα να βγάλω με συγχωρείτε για τη ποιότητα της φωτογραφίας... Είναι κακό αυτό, τ εντόπισα σε ψηλά σημεία πάνω σε 2 ρίζες και τώρα και χαμηλότερα σε άλλες οπότε με αργό ρυθμό εξαπλώνεται έχω την εντύπωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 26 Ιουνίου 2019 #6 Share 26 Ιουνίου 2019 (edited) πριν 14 ώρες, το μέλος Γρυμανελης έγραψε: Ότι καλύτερο μπόρεσα να βγάλω με συγχωρείτε για τη ποιότητα της φωτογραφίας... Είναι κακό αυτό, τ εντόπισα σε ψηλά σημεία πάνω σε 2 ρίζες και τώρα και χαμηλότερα σε άλλες οπότε με αργό ρυθμό εξαπλώνεται έχω την εντύπωση Τωρα καλυτερα. Δες εδω Έγινε επεξεργασία 26 Ιουνίου 2019 - natateo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γρυμανελης 26 Ιουνίου 2019 Author #7 Share 26 Ιουνίου 2019 πριν 5 ώρες, το μέλος natateo έγραψε: Τωρα καλυτερα. Δες εδω Ευχαριστώ πολύ... Ναι αυτή ακριβώς η άλγη είναι και επίσης όπως ανέφερα στην στην αρχή του θέματος την εντόπισα μετά από αποχή που είχα στο ενυδρείο κοντά στους 4 μήνες και παραπάνω χωρίς αλλαγή νερού και όπως στην δική σου περίπτωση και χωρίς χορήγηση co2 διότι έκλεισα τη μπουκάλα πριν φύγω εξωτερικό, είναι σε πολύ μικρή ποσότητα αλλά βγάζει μια φυσική ομορφιά θα προσπαθήσω να την περιορίσω και όχι να την αφαιρέσω εξολοκλήρου... Για άλλη μια φορά πήρα επιστημονική απάντηση σε αυτό το φόρουμ μπράβο σας!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 26 Ιουνίου 2019 #8 Share 26 Ιουνίου 2019 πριν 7 λεπτά, το μέλος Γρυμανελης έγραψε: Ευχαριστώ πολύ... Ναι αυτή ακριβώς η άλγη είναι και επίσης όπως ανέφερα στην στην αρχή του θέματος την εντόπισα μετά από αποχή που είχα στο ενυδρείο κοντά στους 4 μήνες και παραπάνω χωρίς αλλαγή νερού και όπως στην δική σου περίπτωση και χωρίς χορήγηση co2 διότι έκλεισα τη μπουκάλα πριν φύγω εξωτερικό, είναι σε πολύ μικρή ποσότητα αλλά βγάζει μια φυσική ομορφιά θα προσπαθήσω να την περιορίσω και όχι να την αφαιρέσω εξολοκλήρου... Για άλλη μια φορά πήρα επιστημονική απάντηση σε αυτό το φόρουμ μπράβο σας!!!! Εγώ θα προσπαθούσα να την πολλαπλασιάσω. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γρυμανελης 26 Ιουνίου 2019 Author #9 Share 26 Ιουνίου 2019 πριν 3 λεπτά, το μέλος SOTIRIS έγραψε: Εγώ θα προσπαθούσα να την πολλαπλασιάσω. Δεν θα την πειράξω και θα σας ενημερώνω απλά είχα σκοπό να γεμισω τη μπουκάλα co2 να τη θέσω σε λειτουργία ξανά, θα δω πως θα την επηρεάσει, από την άλλη δν φαινεται να χρειάζεται το ενυδρείο co2 σε κάνεναν τομέα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 26 Ιουνίου 2019 #10 Share 26 Ιουνίου 2019 πριν 4 λεπτά, το μέλος Γρυμανελης έγραψε: Δεν θα την πειράξω και θα σας ενημερώνω απλά είχα σκοπό να γεμισω τη μπουκάλα co2 να τη θέσω σε λειτουργία ξανά, θα δω πως θα την επηρεάσει, από την άλλη δν φαινεται να χρειάζεται το ενυδρείο co2 σε κάνεναν τομέα..... Η χρήση co2 θα βοηθήσει τα φυτά σου, παράλληλα με λίπανση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γρυμανελης 26 Ιουνίου 2019 Author #11 Share 26 Ιουνίου 2019 πριν 3 λεπτά, το μέλος SOTIRIS έγραψε: Η χρήση co2 θα βοηθήσει τα φυτά σου, παράλληλα με λίπανση. Χαμηλων απαιτήσεων άλλοτε λειτουργούσα co2 άλλοτε όχι.... Λίπανση όλη τη σειρά seachem με μικρή ποσότητα όχι ότι αναγράφετε για τα λίτρα μου, φωτισμός Led current 8ωρο τα εχω ισορροπήσει άψογα όλα εδώ και χρόνια, με προβληματίζει ότι τ φωτιστικο της current κλείνει καμία 4ετια δν ξέρω πόσο ζωή έχουν..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 26 Ιουνίου 2019 #12 Share 26 Ιουνίου 2019 πριν 37 λεπτά, το μέλος Γρυμανελης έγραψε: Χαμηλων απαιτήσεων άλλοτε λειτουργούσα co2 άλλοτε όχι.... Λίπανση όλη τη σειρά seachem με μικρή ποσότητα όχι ότι αναγράφετε για τα λίτρα μου, φωτισμός Led current 8ωρο τα εχω ισορροπήσει άψογα όλα εδώ και χρόνια, με προβληματίζει ότι τ φωτιστικο της current κλείνει καμία 4ετια δν ξέρω πόσο ζωή έχουν..... Δεν γνωρίζω, να σου πω για τη διάρκεια ζωής του φωτιστικού σου, αλλά θεωρώ ότι τα led έχουν αρκετά έτη ζωής (αναλόγως και τις ώρες χρήσης). Κατά τα άλλα, η εικόνα δείχνει ότι πραγματκά τα έχεις ισορροπήσει καλά. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος