Γαβριλος 15 Ιουνίου 2019 #1 Share 15 Ιουνίου 2019 Καλησπερα μετα απο καιρό είπα να παρουσιάσω και εγώ το ενυδρείο μου. Γενικές Πληροφορίες Διαστάσεις Ενυδρείου (Μ*Π*Υ): 142x70x70 Συνολικά Λίτρα:835 μαζί με το sump Βάση Ναι Φωτισμός Είδη φωτισμού: diy full spectrum led 320 watt Εξοπλισμός Ενυδρείου Sump 140 λίτρα Skimmer: coralbox cloud c9 Αντλίες/Κυκλοφορητές:2 x sicce syncra 2.700 l/h - sunsun 5000l/h magnet - jebao rw4 ( θα αλλαχτούν με 2 x jebao rw15) Θέρμανση/Θερμοκρασία (°C):24-27 Calcium Reactor:Diy Αντίστροφη Όσμωση:Ναι 150gpd video 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 15 Ιουνίου 2019 #2 Share 15 Ιουνίου 2019 (edited) καλησπέρα φίλε μου.. να χαίρεσαι την ενυδρειάρα σου... άμα θέλεις πες μας και τις ρουτίνες σου και τι φιλοξενείς μέσα... Έγινε επεξεργασία 15 Ιουνίου 2019 - dano23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 15 Ιουνίου 2019 #3 Share 15 Ιουνίου 2019 Ωραίος φίλε μπράβο.... Με τους καινούργιους κυκλοφόρητες θα είσαι πολύ καλυτερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 15 Ιουνίου 2019 #4 Share 15 Ιουνίου 2019 Ένα από τα λίγα στολίδια που έχουν μείνει στην βόρεια Ελλάδα! Πάντα ωραίες και οι παρουσιάσεις που κανεις μέσω βίντεο, περιμένουμε όμως και άλλες πληροφορίες, υλικό ... ΥΓ. Και όταν βρεις χρόνο, δείξε και το γλυκό Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 15 Ιουνίου 2019 #5 Share 15 Ιουνίου 2019 Φιλαράκι το yellow το έβαψες,? ? ? ? ? ? Φωσφωριζει!! Εκπληκτικό με ιδιαίτερη ψαροσυνθεση. Θα συμφωνήσω με τον @salamanderτώρα με τους νέους κυκλοφορητες θα αναπνεύσει πολύ το σύστημα και θα δεις διαφορές. Να το χαιρεσαι φίλε μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γαβριλος 15 Ιουνίου 2019 Author #6 Share 15 Ιουνίου 2019 Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα καλά σας λόγια ! Ναι ξέχασα να αναφέρω ρουτίνες, αλλαγή νερού 90 λίτρα κάθε 14 μέρες και στο ενδιάμεσο συνήθως κάνω ακόμα 30-40 λίτρα,κάθε εβδομάδα καθαρίζω τζάμια και σκιμμερ.Δεν χρησιμοποιώ κάποιο μέσω για να συμπληρώνω ιχνοστοιχεία μιας και ακόμα έχω μικρές καταναλώσεις που τις καλύπτω με τις αλλαγές νερού. Στο σαμπ έχω chaetomorpha σε έναν θάλαμο 30 λίτρα. Γενικά πρέπει να ανεβάσω και φωτογραφίες του σαμπ κάποια στιγμή. ? Απο ψαρια εχω 2 ocelaris - 2 percula - 1 odonus niger - zebrasoma desjardinii - zebrasoma flavescens (φωσφορούχο χαχαχα) - cleaner wrasse - cosmetus wrasse - salarias fasciatus - 2 chromis viridis - snails - hermit crab - shrimps κοράλλια κάποιες acropora - modipora - caulastrea - ricordea - chalice - mushroom - sinularia - capnela - zoas - euphyllia - pavona - pocilopora - stylophora Ναι τα wave maker είναι στο πρόγραμμα απλά τα άφησα για το καλοκαίρι που δεν θα μπορώ να έτσι και αλλιώς να αγοράσω ζωντανά χαχαχα . Βασίλη ένα φυτεμένο έχω πλέον θα το κάνω μια παρουσίαση και αυτό κάποια στιγμή σε ευχαριστώ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 15 Ιουνίου 2019 #7 Share 15 Ιουνίου 2019 Καλοτάξιδο φίλε! Πολύ ωραίο με ωραία ζωντανά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γαβριλος 16 Ιουνίου 2019 Author #8 Share 16 Ιουνίου 2019 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γαβριλος 6 Αυγούστου 2019 Author #9 Share 6 Αυγούστου 2019 Ένα βιντεάκι από την κατασκευή του νέου φωτιστικού και το τελικό αποτέλεσμα όποιος δεν βαριέται μπορεί να το δει. 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 7 Αυγούστου 2019 #10 Share 7 Αυγούστου 2019 Πάρα πολύ καλή δουλειά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γαβριλος 8 Αυγούστου 2019 Author #11 Share 8 Αυγούστου 2019 Σε ευχαριστώ πολύ φιλαράκι να σε καλά! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albert Valiakhmetov 10 Μαρτίου 2020 #12 Share 10 Μαρτίου 2020 Albert Valiakhmetov Πολύ ωραίο με ωραία ζωντανά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Γαβριλος 10 Μαρτίου 2020 Author Popular Post #13 Share 10 Μαρτίου 2020 Σε ευχαριστώ πολύ φιλε μου! Έτσι είναι το ενυδρείο τώρα. 9 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 10 Μαρτίου 2020 #14 Share 10 Μαρτίου 2020 Πανέμορφο Γαβριήλ! Έχεις φτιάξει κάποιο βίντεο για την κατασκευή του φωτιστικού σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γαβριλος 10 Μαρτίου 2020 Author #15 Share 10 Μαρτίου 2020 πριν 38 λεπτά, το μέλος Husky_Jim έγραψε: Πανέμορφο Γαβριήλ! Έχεις φτιάξει κάποιο βίντεο για την κατασκευή του φωτιστικού σου? Σε ευχαριστώ πολύ Δήμητρη! Εχει πολύ δρόμο ακόμα για να γίνει καλο αλλα είναι σε καλο δρόμο. Βίντεο για το φωτιστικό εχω μόνο αυτο που είχα ανεβάσει παλιότερα δεν εχω κατι άλλο. Τώρα φτιάχνω ενα παρόμοιο θα δω αν μπορέσω θα κανω κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 10 Μαρτίου 2020 #16 Share 10 Μαρτίου 2020 Πολλά μπράβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημητρης Τ 10 Μαρτίου 2020 #17 Share 10 Μαρτίου 2020 Πολύ ωραία χρώματα,καθαρό νερό,ωραία κατασκευή το φωτιστικό!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γαβριλος 11 Μαρτίου 2020 Author #18 Share 11 Μαρτίου 2020 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά να στε καλά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 11 Μαρτίου 2020 #19 Share 11 Μαρτίου 2020 Μπράβο Γαβριήλο ! Πολύ ωραίο βιντεάκι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 11 Μαρτίου 2020 #20 Share 11 Μαρτίου 2020 Φιλαράκι αρχίζει να καλύπτετε ο βράχος, αρχίζει να γίνετε ύφαλος. Πολλά μπράβο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γαβριλος 13 Μαρτίου 2020 Author #21 Share 13 Μαρτίου 2020 Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια !!! Νίκο έχει πολύ χώρο ακόμα φιλαράκι αλλά θα γεμίσει και αυτός σιγά σιγά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 1 Απριλίου 2020 #22 Share 1 Απριλίου 2020 Φιλαράκι τι φουντώματα είναι αυτά! Να το χαίρεσαι είναι απίστευτο!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γαβριλος 2 Απριλίου 2020 Author #23 Share 2 Απριλίου 2020 Σε ευχαριστώ πολύ φιλαράκι!! να σε καλά!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος