giannisma 11 Ιουνίου 2019 #1 Share 11 Ιουνίου 2019 γεια σας..ειμαι καινουργιος στο χομπι και εχω ενα προβλημα... εχω ενα ενυδρειο 165 λιτρων και εχω ξεκινησει τη διαδικασια στρωσιματος.. ενω καθαρισα το ενυδρειο σχολαστικα, ελπυνα το χαλικι πολυ καλα... οταν γεμισα το ενυδρειο με νερο ξεκινησαν να αιωρουνται μικρα σωματιδια στο νερο και δεν φευγουν με τιποτα... εχω προσπαθησει πολες φορες να τα βγαλω κλεινοντας το φιλτρο και κολλανε στα τζαμια δεν ανεβαινουν στην επιφανεια τι μπορω να κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ataktoulis 11 Ιουνίου 2019 #2 Share 11 Ιουνίου 2019 Καλωσόρισες και καλή αρχή!! Βάλε λίγο υαλοβάμβακα στα φίλτρα σου, άσ'το να δουλέψει μισή μέρα, στην ανάγκη κάνε και μία μικρή αλλαγή (διακόπτοντας δυστυχώς το στρώσιμο) και θα καθαρίσει. Αλλιώς υπομονή 2-3 μέρες και θα φύγουν όλα μόνα τους, συμβαίνει συχνά Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisma 11 Ιουνίου 2019 Author #3 Share 11 Ιουνίου 2019 το ενυδρειο τρεχει 1 βδομαδα και υπαρχουν απο την αρχη τα σωματιδια θεωρησα οτι θα φυγουν με τι ς μερες αλλα δεν γινεται τπτ... θα δοκιμασω με τον υαλοβαμβακα τωρα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 12 Ιουνίου 2019 #4 Share 12 Ιουνίου 2019 πριν 18 ώρες, το μέλος giannisma έγραψε: το ενυδρειο τρεχει 1 βδομαδα και υπαρχουν απο την αρχη τα σωματιδια θεωρησα οτι θα φυγουν με τι ς μερες αλλα δεν γινεται τπτ... θα δοκιμασω με τον υαλοβαμβακα τωρα Οχι κανονικο υαλοβαμβακα, εννοουμε ενυδρειακο βαμβακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος