Panvas 8 Ιουνίου 2019 #1 Share 8 Ιουνίου 2019 Παιδια τη βοήθεια σας ....υπάρχει περίπτωση ενα neritina snail που εχω στο ενυδρειο να τρώει το bogwood..???? Τα περίτωματα του ειναι μαύρα και υπάρχουν μονο γύρω απο το ξύλο....καμια. Βοηθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 8 Ιουνίου 2019 #2 Share 8 Ιουνίου 2019 πριν 1 ώρα, το μέλος Panvas έγραψε: Παιδια τη βοήθεια σας ....υπάρχει περίπτωση ενα neritina snail που εχω στο ενυδρειο να τρώει το bogwood..???? Τα περίτωματα του ειναι μαύρα και υπάρχουν μονο γύρω απο το ξύλο....καμια. Βοηθεια Δεν τρωνε ξυλα, ριζες.... Μονο αλγη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panvas 9 Ιουνίου 2019 Author #3 Share 9 Ιουνίου 2019 Εκανα μια μικρή έρευνα και το διάβασα αυτο δεν τρώνε ρίζες η ξύλα αλλα γιατι τα περιτωματα του ειναι μαύρα και μονο γύρω απο το ξύλο όπου ειναι κολλημένος σχεδόν παντα ?οταν του έδωσα κατι αλλαο να φαΐ (φράουλα)και το έφαγε τα περιτωματα είχαν αλλο χρωμα,τα άλγη στη ρίζα που εχω ειναι τέτοιο σκούρο χρωμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 9 Ιουνίου 2019 #4 Share 9 Ιουνίου 2019 πριν 45 λεπτά, το μέλος Panvas έγραψε: Εκανα μια μικρή έρευνα και το διάβασα αυτο δεν τρώνε ρίζες η ξύλα αλλα γιατι τα περιτωματα του ειναι μαύρα και μονο γύρω απο το ξύλο όπου ειναι κολλημένος σχεδόν παντα ?οταν του έδωσα κατι αλλαο να φαΐ (φράουλα)και το έφαγε τα περιτωματα είχαν αλλο χρωμα,τα άλγη στη ρίζα που εχω ειναι τέτοιο σκούρο χρωμα? Δωσε βραστό σπανακι παρα φραουλα .... και θα γινουν πρασινα! Βασικα, τι χρωμα περιμενεις να ειναι; Μην ανησυχείς, ξερουν τι ειναι φαγωσιμο και τι οχι.... Μπορεις να δινεις και "χαπακια" για ψαρια βυθου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panvas 9 Ιουνίου 2019 Author #5 Share 9 Ιουνίου 2019 Natateo με είχες βοήθησει και πριν λιγο καιρο και σε ευχαρηστω γιαυτο,,,,το ενυδρειο πάει καλυτερα ειναι περίπου 1,5 μήνα φυτεμένο με φυτά οχι απαιτητικά και με δικό του χαμηλο φωτισμο χωρις ψάρια ακομα...τωρα θελω να βάλω μερικές γαρίδες αμανο ,τι ακριβώς πρέπει να κανω;; πρέπει να κανω κάποιες μετρήσεις;; ποια ειναι η γνώμη σου?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 9 Ιουνίου 2019 #6 Share 9 Ιουνίου 2019 Λογικά το ενυδρείο μετά από ενάμιση μήνα έχει στρώσει. Καλό θα ήταν αν μπορούσες να μετρήσεις πριν βάλεις ζωντανά μέσα που βρίσκονται οι τιμές από αμμωνία, νιτρώδη, και νιτρικά. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panvas 9 Ιουνίου 2019 Author #7 Share 9 Ιουνίου 2019 πριν 59 λεπτά, το μέλος SOTIRIS έγραψε: Λογικά το ενυδρείο μετά από ενάμιση μήνα έχει στρώσει. Καλό θα ήταν αν μπορούσες να μετρήσεις πριν βάλεις ζωντανά μέσα που βρίσκονται οι τιμές από αμμωνία, νιτρώδη, και νιτρικά. Οκ. Ευχαρηστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος