Βαγγέλης Βασιλείου 28 Μαίου 2019 #1 Share 28 Μαίου 2019 Έχω το dophin kf-150 και το έχω βεντουζωσει στο ενυδρειο.Αλλα ξεκολάει συνεχεια.Τί να κάνω?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dynamite 28 Μαίου 2019 #2 Share 28 Μαίου 2019 υπαρχουν ενυδριακες σιλικονες οπου μπορεις να το στερεωσεις αλλα θα ειναι πολυ δυσκολο το καθαρισμα του ... μια αλλη εναλλακτικη ειναι να κολλησεις στο πανω μερος του φιλτρου γαντζακια πλαστικα και να το κρεμας απο το τζαμι του ενυδρειου με την προυπουθεση η αναρρόφηση του φιλτρου να ειναι αρκετα κατω απο την επιφανεια του νερου. τωρα το πιο απλο ειναι να αγορασεις βεντουζες αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα λειτουργησει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βαγγέλης Βασιλείου 28 Μαίου 2019 Author #3 Share 28 Μαίου 2019 Μπορείτε να μου προτείνετα ένα φίλτρο. Έχω ένα μικρό μονομάχο σε 10 λίτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dynamite 28 Μαίου 2019 #4 Share 28 Μαίου 2019 πριν 50 λεπτά, το μέλος Βαγγέλης Βασιλείου έγραψε: Μπορείτε να μου προτείνετα ένα φίλτρο. Έχω ένα μικρό μονομάχο σε 10 λίτρα. αρχικα φιλε μου να ξεκαθαρισουμε οτι ο μονομαχος σε 10 λτ δεν ζει αλλα υπο-ζει και βασανιζεται , επειτα καλο θα ηταν να παρεις ενα ενυδρειο γυρο στα 30 λτ που ειναι ιδανικα για αυτο το ψαρι με καποια ριζα μεσα και αρκετα φυτα τα οποια αρεσουν στον μονομαχο , επειτα για φιλτρο σε τετοια ενυδρεια σαν αυτο που σου περιεγραψα προτιμουνται τα κρεμαστα φιλτρα που κανουν και καλη αναταραχη και δεν πιανουν και καθολου χωρο στο ενυδρειο . αμα θελεις ψαξε λιγο στο site για θεματα που αφορουν το στησιμο ενυδρειου για μονομαχους , και μην αγχωνεσαι λαθη κανουμε ολοι το θεμα ειναι να τα αναγνωριζουμε και να βελτιωνομαστε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 28 Μαίου 2019 #5 Share 28 Μαίου 2019 (edited) πριν 57 λεπτά, το μέλος Βαγγέλης Βασιλείου έγραψε: Μπορείτε να μου προτείνετα ένα φίλτρο. Έχω ένα μικρό μονομάχο σε 10 λίτρα. https://misirlis-aquarium.gr/30-eksoplismos/2453-resun-εσωτερικό-φίλτρο-magic-jet-filter-magi200-6920042802100.html https://www.abyssos.gr/exoplismos-enydreiou/filtra-nerou-enydreion/aquanova-nbf-0300/ ή ενα αεροφιλτρο. Θα συμφωνησω με τον @Dynamite, τα 10λ ειναι λιγα για το ψαρακι σου. Σκεψου για κατι παραπανω. Έγινε επεξεργασία 28 Μαίου 2019 - natateo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος