Βαγγέλης Βασιλείου 25 Μαίου 2019 #1 Share 25 Μαίου 2019 Γεια σας. Έχω μία γυάλα γεμάτη με νερό. Μπορώ να βάλω πέτρες έτσι όπως είναι. Ή να το αδιάσω και να βάλω τις πέτρες?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ataktoulis 25 Μαίου 2019 #2 Share 25 Μαίου 2019 (edited) Μπορείς. Απλά θα σε δυσκολέψει στο να το "στρώσεις" όπως θες, ειδικά εάν είναι ψηλό το ενυδρείο σου. Επίσης, έχε υπόψη σου ότι λογικά θα σηκωθεί βρωμιά από το χαλίκι όσο καλά και να το πλύνεις που καλό θα ήταν να το πλύνεις ούτως ή άλλως πολύ καλά! Έχεις και ψαράκια ή είσαι στο στρώσιμο; Πάντως σε 1-2 μέρες με δυνατά φίλτρα η θολούρα θα φύγει Έγινε επεξεργασία 25 Μαίου 2019 - ataktoulis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βαγγέλης Βασιλείου 25 Μαίου 2019 Author #3 Share 25 Μαίου 2019 εχω εναν μονομαχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βαγγέλης Βασιλείου 25 Μαίου 2019 Author #4 Share 25 Μαίου 2019 (edited) αλλα σε ποτηρι. Αυτος απο το pet shop μου είπε να περιμένω 2 μέρες και μετα να το βάλω. Έχω ενυδρείο και έχω βάλει το aquatan που αφαιρεί το χλώριο και το nitrivec που ειναι βακτήρια. Και επίσης φίλτρο. Έγινε επεξεργασία 25 Μαίου 2019 - Βαγγέλης Βασιλείου Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 25 Μαίου 2019 #5 Share 25 Μαίου 2019 (edited) Μία ώρα πριν, το μέλος Βαγγέλης Βασιλείου έγραψε: αλλα σε ποτηρι. Αυτος απο το pet shop μου είπε να περιμένω 2 μέρες και μετα να το βάλω. Έχω ενυδρείο και έχω βάλει το aquatan που αφαιρεί το χλώριο και το nitrivec που ειναι βακτήρια. Και επίσης φίλτρο. Πόσα λιτρα ειναι το ενυδρειο; 1- βαζεις χαλικακι πλυμενο 2- γεμιζεις με νερο το ενυδρειο 3- τοποθετεις φιλτρο, θερμοστατη 4- ριχνεις sera aquatan στο νερο - δοσολογια θα βρεις στις οδηγιες πανω στο μπουκαλακι. 5-ριχνεις nitrivec- για δοσολογια παλι διαβαζεις στο μπουκαλακι (ή κουτακι) . Τον μονομαχο μην αφηνεις στο ποτηρι, καλυτερα βαλε τον στο ενυδρειο, οταν η θερμοκρασια του νερου θα φτασει 25 βαθμους. Πρεπει να ρυθμισεις τον θερμοστατη στους 25-26 βαθμους. Παρε και ενα θερμομετρο για ενυδρειο για να ξερεις, αν δουλευει σωστα ο θερμοστατης. Μετα...... Διαβασε εδω Έγινε επεξεργασία 25 Μαίου 2019 - natateo Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 25 Μαίου 2019 #6 Share 25 Μαίου 2019 Και κατι ακομα... Πριν να βαλεις το ψαρακι στο ενυδρειο- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος