Jump to content

τι ανεμιστηρακια μου προτεινετε?

Recommended Posts

καλησπερα σε ολη την παρεα..θα ηθελα να σας ρωτησω τι ανεμιστηρακια μου προτεινετ να τοποθετησω στο ενυδρειο μου?θα ηθελα κατι αρκετα δυνατο μιας και τα λιτρα ειναι αρκετα(700)..τα προηγουμενα ανεμιστηρακια που ειχα ηταν τα scythe dfs 123812h αλλα δυστυχως δε μπορω να τα βρω στην αγορα

Εγώ χρησιμοποιώ αυτά https://www.skroutz.gr/products/show/42698265  στα 120 λίτρα τοποθετημενα 3, θόρυβος σχεδον ανύπαρκτος και κρατάει θερμοκρασία 26 βαθμούς σταθερά ακόμα και στις διακοπες με κλειστό σπίτι και εσωτερική θερμοκρασία 38+ στις μεγάλες ζεστες. Με την ανάλογη (μεγάλη) εξάτμιση νερού βέβαια.

C και εγώ την ίδια σειρά χρησιμοποιώ έχουν τη καλύτερη απόδοση αλλά τα παίρνω από το eshop τα έχει πολύ φτηνότερα. Στα δύο θαλασσινά έχω 92αρια και στο γλυκό έχω 120αρια φτάνουν για κάθε είδους θερμοκρασία σπιτιού αρκει να προλαβαίνεις να συμπληρώνεις νερό από ένα σημείο και μετά 

Στο 55αρι με Τ5  και το γλυκό 125αρι με λεντ και Τ5   έχω δυο με κλειστό καπάκι και στο Pico έχω ένα 92αρι πολύ ψηλότερα από το ενυδρείο αλλά είναι χωρίς καπάκι αυτό. Τα έχω και τα 3 στους 25 βαθμούς 

On 26/5/2019 at 9:47 ΠΜ, το μέλος TIGERTRIGER έγραψε:

Εγώ χρησιμοποιώ αυτά https://www.skroutz.gr/products/show/42698265  στα 120 λίτρα τοποθετημενα 3, θόρυβος σχεδον ανύπαρκτος και κρατάει θερμοκρασία 26 βαθμούς σταθερά ακόμα και στις διακοπες με κλειστό σπίτι και εσωτερική θερμοκρασία 38+ στις μεγάλες ζεστες. Με την ανάλογη (μεγάλη) εξάτμιση νερού βέβαια.

+1000. Από τα καλύτερα που κυκλοφορούν. Τα χρησιμοποιώ και εγώ και είμαι ευχαριστημένος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...