TAKHΣ 25 Μαίου 2019 #1 Share 25 Μαίου 2019 Καλημέρα στην ομάδα. Σας ανακάλυψα τυχαία μιας και είμαι καινούργιος στο σπορ και έψαχνα για απαντήσεις στις χιλιάδες ερωτήσεις που έχω. Δεν ξέρω αν έχει συζητηθεί,προφανώς ναι αλλά δεν βρήκα κάτι.Θέλω να φτιάξω από την αρχή ένα ενυδρείο 240 λτ,με τροπικά ψάρια.Βλέποντας βιντεάκια επί βιντεακίων στο utube,οι περισσότεροι λένε πως δεν πρέπει να βάζεις ασβεστολιθικές πέτρες γιατί ρίχνουν το pH του ενυδρείου.(Φυσικά το ίδιο λένε και στα pet shops).Aλλού διάβασα πως το πολύ να το ρίξουν 0,5 μονάδα κάτι το οποίο είναι διορθώσιμο.Τι ισχύει πραγματικά ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 25 Μαίου 2019 #2 Share 25 Μαίου 2019 (edited) Καλημερα και Πρωτα, δεν ριχνουν το ph, αλλα το αυξανουν. 2- εξαρταται απο ειδους πετρας- αν βαλεις γυψο, μαρμαρο, cοral sand- τοτε θα αυξηθει πολυ. Βρες μη ασβεστολιθικεσ - βασαλτης και γρανιτης, λαβα, dragon stone κ.α. Έγινε επεξεργασία 25 Μαίου 2019 - natateo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος