Angelos Loulos Casper 27 Μαίου 2019 Author #26 Share 27 Μαίου 2019 πριν 6 ώρες, το μέλος panos nts έγραψε: Οποτε θελεις καποιο non anual?? Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι απο οτι καταλαβα πρεπει να παω για non anual... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos nts 28 Μαίου 2019 #27 Share 28 Μαίου 2019 Ωραια τοτε εξαρταται απο το ειδος νερου που εχεις.. τι Ph, Gh, Kh και γενικα τι εισαι διατεθιμενος να κανεις για να αυξησεις η να τα μειωσεις αυτα.. και φυσικα εσενα τι σου αρεσει..Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 28 Μαίου 2019 #28 Share 28 Μαίου 2019 πριν 7 ώρες, το μέλος Angelos Loulos Casper έγραψε: Ναι απο οτι καταλαβα πρεπει να παω για non anual... Αν θα τα βρεις στην αγορα........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
elatos 28 Μαίου 2019 #29 Share 28 Μαίου 2019 1 hour ago, natateo said: Αν θα τα βρεις στην αγορα Έχω ενήλικα, ανήλικα, μωρά και αυγά από το είδος: Fundulopanchax gardneri 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elatos 28 Μαίου 2019 #30 Share 28 Μαίου 2019 On 5/25/2019 at 11:01 AM, Angelos Loulos Casper said: Με νερο απο το ενυδρειο σωστα; και πως θα το κρατησω σταθερο σε θερμοκρασια; Για ένα διάστημα μπορείς να τα έχεις κάπως έτσι: Αέραντλία (με ρύθμιση του αέρα) ώστε να γίνεται αργή, αλλά συνεχής ανάδευση του νερού και ένα μεγαλύτερο ενυδρείο για να εμβαπτίσεις τα πλαστικά δοχεία. Δεν θέλεις μεγάλα δοχεία γιατί όσο είναι μικρά πρέπει να βρίσκουν εύκολα στον περίγυρό τους την τροφή τους. Μεγάλο ενυδρείο σημαίνει, λιγότερη φροντίδα για σένα, αλλά εφαρμογή του νόμου της φυσική επιλογής και, θα μείνεις με πολύ λίγα ψαράκια στο τέλος. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelos Loulos Casper 28 Μαίου 2019 Author #31 Share 28 Μαίου 2019 πριν 5 ώρες, το μέλος elatos έγραψε: Για ένα διάστημα μπορείς να τα έχεις κάπως έτσι: Αέραντλία (με ρύθμιση του αέρα) ώστε να γίνεται αργή, αλλά συνεχής ανάδευση του νερού και ένα μεγαλύτερο ενυδρείο για να εμβαπτίσεις τα πλαστικά δοχεία. Δεν θέλεις μεγάλα δοχεία γιατί όσο είναι μικρά πρέπει να βρίσκουν εύκολα στον περίγυρό τους την τροφή τους. Μεγάλο ενυδρείο σημαίνει, λιγότερη φροντίδα για σένα, αλλά εφαρμογή του νόμου της φυσική επιλογής και, θα μείνεις με πολύ λίγα ψαράκια στο τέλος. εχω αυτη την γεννηστρα... θα βοηθουσε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
elatos 28 Μαίου 2019 #32 Share 28 Μαίου 2019 1 hour ago, Angelos Loulos Casper said: εχω αυτη την γεννηστρα... θα βοηθουσε? Όχι, δεν κάνει για αυτή την χρήση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelos Loulos Casper 28 Μαίου 2019 Author #33 Share 28 Μαίου 2019 πριν 38 λεπτά, το μέλος elatos έγραψε: Όχι, δεν κάνει για αυτή την χρήση. Μήπως αυτη θα εκανε; αλλα μαλλον ειναι πολυ μικρη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 28 Μαίου 2019 #34 Share 28 Μαίου 2019 (edited) πριν 11 ώρες, το μέλος elatos έγραψε: Έχω ενήλικα, ανήλικα, μωρά και αυγά από το είδος: Fundulopanchax gardneri Μηπως ξερεις, αν μπορω να βρω κανα θηλυκο aphyosemion australe; Καποιο γραφουν οτι ζευγαρωνουν και με θηλυκα gardneri....και βγαζουν και ομορφα "μωρακια"....Δεν ξερω αν ισχύει... και συγγνώμη για off top @Angelos Loulos Casper. Έγινε επεξεργασία 28 Μαίου 2019 - natateo Link to comment Share on other sites More sharing options...
elatos 28 Μαίου 2019 #35 Share 28 Μαίου 2019 54 minutes ago, natateo said: Μηπως ξερεις, αν μπορω να βρω κανα θηλυκο aphyosemion australe; Καποιο γραφουν οτι ζευγαρωνουν και με θηλυκα gardneri....και βγαζουν και ομορφα "μωρακια"....Δεν ξερω αν ισχύει... και συγγνώμη για off top @Angelos Loulos Casper. Δεν το έχω δει να συμβαίνει με τα δικά μου, ή τουλάχιστον όσο τα είχα μαζί. Αν και έχω το συγκεκριμένο είδος, έχω έλλειψη θυληκών και τα μικρά που μεγαλώνω δείχνουν να είναι τα περισσότερα αρσενικά. Ας περιμένουμε! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elatos 28 Μαίου 2019 #36 Share 28 Μαίου 2019 5 hours ago, Angelos Loulos Casper said: Μήπως αυτη θα εκανε; αλλα μαλλον ειναι πολυ μικρη... Μια χαρά είναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelos Loulos Casper 28 Μαίου 2019 Author #37 Share 28 Μαίου 2019 πριν 16 ώρες, το μέλος elatos έγραψε: Έχω ενήλικα, ανήλικα, μωρά και αυγά από το είδος: Fundulopanchax gardneri και αυτο το ειδος μπορω να το αφησω σε μονιμο στυμενο ενυδρειο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelos Loulos Casper 29 Μαίου 2019 Author #38 Share 29 Μαίου 2019 επισης συμφωνα με καποιες μετρισεις που εκανα απο τεστ(χαρτακια) εχω αυξημενο ph (μου το βγαζει 7,6 με 8) και αυξημενη σκληροτητα (γυρο στο >14ο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 29 Μαίου 2019 #39 Share 29 Μαίου 2019 πριν 20 λεπτά, το μέλος Angelos Loulos Casper έγραψε: επισης συμφωνα με καποιες μετρισεις που εκανα απο τεστ(χαρτακια) εχω αυξημενο ph (μου το βγαζει 7,6 με 8) και αυξημενη σκληροτητα (γυρο στο >14ο) Ενα φιλτρο Α/Ο θα βοηθησει....πχ αυτο https://www.waterwaves.gr/enydreiaka-proionta/filtra-and-systimata-antistrofis-osmosis/compact-systimata-antistrofis-osmosis-gia-enydreiaki-khrisi/systima-antistrofis-osmosis-enydreioy-aqua-hobby-eco-version.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος