ababapanos 21 Μαίου 2019 #1 Share 21 Μαίου 2019 Σε λίγες μέρες σκοπεύω να στήσω ένα rio 180 λίτρα. με κάποια λίγα εύκολα φυτακια. Δεν μου αρέσουν τα ενυδρεία λατομεία που είναι μόνο με πέτρες, άρα κυχλιδες μάλλον όχι... Θα ήθελα λοιπόν να μου προτείνετε όσο γίνετε πιο ενδιαφέροντα ψαράκια, που μπορώ να βάλω ,όπως κάποια Ίδη που να παρατηρώ τις συμπεριφορές τους πχ όταν βρίσκουν ταίρι, όταν προστατεύουν την φολια και τα μικρά τους κλπ, και να είναι και σχετικά εύκολη η αναπαραγωγή Δεν θέλω δηλαδή να βάλω απλά Γκάμπι , μολυ , πλατύ κλπ και να τα βλέπω να κολυμπάνε. ...ελπίζω να καταλαβαινεται τι εννοώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanmoss 22 Μαίου 2019 #2 Share 22 Μαίου 2019 Pelvicachromis pulcher ("kribensis") ή taeniatus, με λίγα "dither fish" (π.χ. Pristella maxillaris)... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ababapanos 22 Μαίου 2019 Author #3 Share 22 Μαίου 2019 (edited) Ramirezi μπορώ να βάλω? Η νανοκιχλιδες ημέρες που να μπορούν να συνδιαστουν με αγγελοψαψα, κάποια γατόψαρα βυθού, platy, tetra κλπ? Επίσης να σας δώσω και τις μετρήσεις που έκανα στο νερό από το δυκτιο μου Έχω Νο3 0 Νο2 0 KH 50 PO4 πάνω από 10 Έχω σκοπό να αγοράσω και μια όσμωση από waterwaves Έγινε επεξεργασία 22 Μαίου 2019 - ababapanos Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos efthimiou 22 Μαίου 2019 #4 Share 22 Μαίου 2019 Εκανες με υγρα τεστ σε νερο βρυσης και σου εβγαλε ΚΗ 50?. Αν ναι ξανακαντο. Δεν εχω ακουσει κανεναν να εχει τοσο μεγαλο αριθμο. Επισης μετρα GH και ΡΗ αν μπορεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
corto maltese 22 Μαίου 2019 #5 Share 22 Μαίου 2019 Αυτό με το kh όντως δεν ακούγετε φυσιολογικό, συμφωνώ με τον προλαλησαντα. Χρησιμοποιείς στικ ή υγρά τεστ? αν εχεις τα στικ ειναι μουφα να ξερεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ababapanos 23 Μαίου 2019 Author #6 Share 23 Μαίου 2019 (edited) εχετε δικιο δικο μoυ λαθος... Το GH ειναι 50 Το ΚΗ 6 και το PH 8 οι υπολοιπες μετρησεις οπως τις ανεφερα. Με υγρα τεστ εκανα τις μετρησεις Έγινε επεξεργασία 23 Μαίου 2019 - ababapanos Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos efthimiou 23 Μαίου 2019 #7 Share 23 Μαίου 2019 Γενικοτερα οι σκληροτητες δεν φθανουν τετοια υψη. Εκτος και αν αναφερεσαι σε αλλη κλιμακα. Οπως ppm η doH η καατι τετοιο. Παντως ΚΗ η GH 50 δεν ξερω τι μπορει να σημαινει σσε περιεκτικοτητα και αν υπαρχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος