Jump to content

Πετρες ενυδρειου

Recommended Posts

Εχω αυτες τις πετρες... τις εχω δοκιμασει με ακουα φορτε και μονο η κοκκινη μου εχει αφρισει... η πλακα ειναι σχιστολιθος... θα μπορουσα να τις τοποθετησω μεσα στο ενυδρειο μου εκτος τη κοκκινης? στο ενυδρειο μου εχω νεον, μονομαχο και μονομαχινες, danio και chery barb...

60538350_630414347426234_3319763132850634752_n.thumb.jpg.9ef7c070818398a242dcfb2ee798fbe7.jpg

Βαλε.

Να πω την αλήθεια, δεν μου αρέσουν οπτικά αυτές οι πέτρες. :)

πριν 6 ώρες, το μέλος SOTIRIS έγραψε:

Να πω την αλήθεια, δεν μου αρέσουν οπτικά αυτές οι πέτρες. :)

οπτικα δεν σου αρεσαν? γιατι εγω σκεφτομαι να ντυσω την πλακα με μοσς και στις μαυρες να βαλω ανουμπιες...

απ οτι λες γινεται να τις βαλεις απλα αμα θελεις επειδη την λευκη την βλεπω κοτρονα μπορεις να την σπασεις και να κανεις ενα aquascape τυπου οροσειρα και απο κατω να βαλεις στις βασεις τις μαυρες , και επειτα αν θελεις να βαλεις moss βαλε αναμεσα στα κενα που αφηνουν . γνωμη μου 

πριν 5 ώρες, το μέλος Angelos Loulos Casper έγραψε:

οπτικα δεν σου αρεσαν? γιατι εγω σκεφτομαι να ντυσω την πλακα με μοσς και στις μαυρες να βαλω ανουμπιες...

Έτσι αλλάζουν τα δεδομένα.:D

πριν 9 ώρες, το μέλος Dynamite έγραψε:

απ οτι λες γινεται να τις βαλεις απλα αμα θελεις επειδη την λευκη την βλεπω κοτρονα μπορεις να την σπασεις και να κανεις ενα aquascape τυπου οροσειρα και απο κατω να βαλεις στις βασεις τις μαυρες , και επειτα αν θελεις να βαλεις moss βαλε αναμεσα στα κενα που αφηνουν . γνωμη μου 

η λευκη δεν ειναι κοτρονα...ειναι πλακα... και σκεφτομουν να την βαλω απο την μια μερια μοσς και να την βαλω ορθια στο πισω τζαμι του ενυδρειου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...