spithas 19 Μαίου 2019 #1 Share 19 Μαίου 2019 λοιπον, ξερω οτι θα ζητησετε λεπτομερειες αλλα επειδη ειμαι ασχετη το λεω εκ των προτερων δεν μπορω να πω τιποτα.. ο φωτισμος στο ενυδρειο ειναι στο καπακι... λουμεν κελβιν δεν θυμαμαι κολλημενο με σιλικονι το ειχα παει σε μαγαζι με φωτιστικα και ο ανθρωπος ασχοληθηκε ιδιαιτερως και με ειδικη σιλικονι που δεν ενοχλει τα ψαρια... δεν ξερω γιατι μου εχει μπει στο μυαλο να το αλλαξω... βρηκα αυτο εδω που θα δειτε παρακατω και τωρα ερχεται το καλο.. επειδη ειμαι ντιπ ασχετη.. αυτο που στο καλο το στηριζω ρε παιδια ; θα πρεπει ν αγορασω και καποια βαση;... κανενα ετοιμο φωτιστικο ντιμερ αν εχετε να προτεινετε η οτιδηποτε ευκολο;... μεσα εχω 2 ανουμπιες οι οποιες εχουν επιζησει απο περυσι, μια πιστια που παει για φουντο, και ακομη ενα που περιμενω επιφανειας που αντεχει και σε πολυ φως και σε λιγο... αυτα.. περιμενω γνωμες θενκιουυ ❤️ https://www.eshopkatoikidio.gr/8-daylight-sera-brilliant-daylight-8-15w-438mm-15w.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 19 Μαίου 2019 #2 Share 19 Μαίου 2019 τί λάμπα έχει στο καπάκι; ίδια σαν αυτή που βρήκες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
spithas 19 Μαίου 2019 Author #3 Share 19 Μαίου 2019 λεντοταινια εχω αλλα δεν θυμαμαι λουμεν και κελβιν... τομονο που μπορω να πω ειναι οτι ο ηλεκτρολογος μου ειχε βαλει ισχυρα λουμεν-κελβιν απο περυσι ομως δεν θυμαμμαι τιποτα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 19 Μαίου 2019 #4 Share 19 Μαίου 2019 αν δεν είχες καπάκι θα σου έλεγα να έβαζες ένα φως μανταλάκι ή κάτι τέτοιο.. https://www.dhgate.com/product/slim-led-aquarium-light-lighting-plants-grow/409373002.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος