pavlow123 13 Μαίου 2019 #1 Share 13 Μαίου 2019 (edited) Γεια σας ειμαι καινουριος στο φορουμε και θελω να ξεκινησω ενα ενυδρειο με ενα παπαγαλοψαρο .Θα ηθελα να ρωτησω α)ποσα λιτρα πρπει να ειναι για ενα παπαγαλοψαρο(μονημο) β)μηνηαια εξωδα σηντηρησεις ποσα ειναι; ειναι το πρωτομου ενυδρειο και θελω να μου λυσετε πρωτα αυτες τις απορειες για να ξερω αν ειναι να συνεχησω ; ευχαριστω για τον χρονο σας Έγινε επεξεργασία 13 Μαίου 2019 - pavlow123 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 13 Μαίου 2019 #2 Share 13 Μαίου 2019 Καλημέρα και καλώς ήρθες μόνο το συγκεκριμένο ψάρι σ'ενδιαφέρει; υπάρχουν πολλές επιλογές σε ψάρια, σε διάφορα ενυδρεία, άλλα με λίγα έξοδα, και άλλα με πολλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavlow123 13 Μαίου 2019 Author #3 Share 13 Μαίου 2019 Ναι μόνο το συγκεκριμένο για υτο θέλω να μαθο τα παραπάνω για να ξέρω αν είναι να ψαχρω για άλλο ψάρι η αν είναι να τ ψάξω περισσότερο για παπαγαλοψαρο κύριος με αφορούν τα λίτρα πόσα λίτρα πρλεει να ειναι; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Φρου Φρου 13 Μαίου 2019 #4 Share 13 Μαίου 2019 Καλησπέρα. Ρίξε μια ματιά εδώ: https://www.aquazone.gr/forums/forums/topic/56167-φυσικό-παπαγαλόψαρο/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavlow123 13 Μαίου 2019 Author #5 Share 13 Μαίου 2019 εψαξα και βρηκα γυραστα 150 λιτρα ισχυει παντου πανω κατω εκει καπου ελεγε Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 14 Μαίου 2019 #6 Share 14 Μαίου 2019 Εγώ διάβασα για 200-300.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 14 Μαίου 2019 #7 Share 14 Μαίου 2019 Τα παπαγαλόψαρα είναι υβρίδια που προέρχονται από διαστάυρωση διαφορετικών ειδών ψαριών με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Ως φόρουμ έχουμε ευθύνη να μην προωθούμε την συντήρηση τέτοιων ζωντανών! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος