Ανδρεας Βατ 9 Μαίου 2019 #1 Share 9 Μαίου 2019 Καλησπέρα σας Νέος και εγώ στο άθλημα , έχω τέσσερα goldfish. Πιστεύω ότι είναι ένα black moor , 2 Ryukin και ένα fantail? Είναι όντως έτσι;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
thedrowningman 11 Μαίου 2019 #2 Share 11 Μαίου 2019 Καλημερα κ Καλως Ορισες!! Να σου πω την αληθεια κ εγω κοπαναω το κεφαλι μου να καταλαβω τι ειναι τα δικα μου..τα κοιταω απο δω τα κοιταω απο εκει .. τη μια λεω ετσι.. το ξανασκεφτομαι κ λεω μακακια λες .. να μη σε ζαλιζω με τα δικα μου όμως. για τον μπλακ μουρ ( ακα κογκολεζος ) χρειαζεται να δεις την ουρα του για το κατα ποσο ειναι πεταλουδωτος ή οχι ( Butterfly ) .. τα ryukin που αναφερεις εχουν το σωμα τους εξογκωμενο στο ραχιαιο πτερυγιο κ η πρωτη φωτο δεν μου φαινεται για κατι τετοιο.. για φανταιλ τα βλεπω κ τα 3 αλλα - ο ενας καλικο- ( φιλε αυτη ειναι η δικη μου γνωμη- υπαρχουν εδω μεσα παιδια που ασχολουνται χροοοοοοοοοοονια με το ειδος ) .. Οπως κ να χει ειναι πανεμορφα τα ψαρακια σου !! μι λαικ δεμ αλοτ !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος