Δημητρης Τ 7 Μαίου 2019 Author #26 Share 7 Μαίου 2019 Γειά σου βρε Στάθη, τι ωρες ειναι αυτες που γραφεις λεβεντη μουγια πες αν δεν σου ειναι κόπος την εμπειρια σου ρε φιλε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 7 Μαίου 2019 #27 Share 7 Μαίου 2019 14 hours ago, Χρήστος said: για εμένα όσοι έχουν μπουκάλα με co2 θεωρώ απαραίτητο το CO2 δείκτη μακράς διαρκείας αλλιώς ρύθμιση στα τυφλά του co2 δεν γίνεται Με την εμπειρία κάποια στιγμή μπορείς να πεις ότι δεν χρειάζεται drop checker, καταλαβαίνεις αμέσως που βρίσκεσαι από την αντίδραση των φυτών και με παρατήρηση των ψαριών αλλά θέλει εμπειρία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 7 Μαίου 2019 #28 Share 7 Μαίου 2019 (edited) πριν 7 ώρες, το μέλος Δημητρης Τ έγραψε: Γειά σου βρε Στάθη, τι ωρες ειναι αυτες που γραφεις λεβεντη μουγια πες αν δεν σου ειναι κόπος την εμπειρια σου ρε φιλε. Θα σου τηλ να στα πω φιλαράκι.. Απλά μην βάζεις μπροστά τέτοιο εγχείρημα.. Όσοι το έχουν κάνει το έχουν μετανιώσει(μαζί και εγω).. Δεν ευχαριστηθηκαν ψαρι.. Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που δεν γνωρίζουν ή κάνουν πως δεν γνωρίζουν ότι Co2 και δίσκοι μαζι είναι λάθος κίνηση. Έγινε επεξεργασία 7 Μαίου 2019 - stathis spithas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημητρης Τ 7 Μαίου 2019 Author #29 Share 7 Μαίου 2019 Παιδια το kh ειναι στο 6.μ τεστ της api. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημητρης Τ 13 Μαίου 2019 Author #30 Share 13 Μαίου 2019 Ηρθε ο cotroller (ευγενικη χορηγια ενος πολυ καλου φιλου)κ αφου καλιπραρηστηκε μετρηθηκε το ph στο 7.25 ,ενω ειχα κανονικα 8.οι φυσαλίδες ειναι στις 120 το λεπτο κ μεχρι στιγμης δεν εχω δει καποια διαφορα στα ψαρια.ενω τα φυτα ειναι αισθητα πιο πρασινα.παρατηρησα οτι με αλλαγη 150 λιτρων το ph εφτασε μεχρι το 7.35 . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 13 Μαίου 2019 #31 Share 13 Μαίου 2019 Αλλαγη με Α/Ο εκανες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημητρης Τ 13 Μαίου 2019 Author #32 Share 13 Μαίου 2019 Οχι απο προφιλτρα κανω nat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 13 Μαίου 2019 #33 Share 13 Μαίου 2019 πριν 16 λεπτά, το μέλος Δημητρης Τ έγραψε: Οχι απο προφιλτρα κανω nat. Ο! Αρκετα επεσε το ph μονο με 2 φ το δευτερο.... Αφηνεις 24 ωρο; Μην ανεβαζεις αλλο το CO2, τουλαχιστον για ακομα 2 εβδομαδες. και δες πως θα παει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημητρης Τ 13 Μαίου 2019 Author #34 Share 13 Μαίου 2019 Ναι ολο το 24ωρο .Και εγω αυτο ειχα σκοπο να δω πως θα παει 15...20 μερες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος