kostas mpele 1 Μαίου 2019 #1 Share 1 Μαίου 2019 Γνωριζει καποιος αν μπορω να κοψω ενα κομματι moss απ το ενυδρειο μου και να το αναπτυξω με γρηγορο ρυθμο σε καποιο αλλο δοχειο; (εκτος ενυδρειου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Tρεχαγυρευόπουλος 1 Μαίου 2019 #2 Share 1 Μαίου 2019 Η δική μου ακόμα και στη λεκάνη της τουαλέτας αναπτύσσεται! Μόνο που δεν θυμάμαι ποια είναι δες στο ενυδρείο μου γιατί δεν έχω κατάλληλο κινητό να σου δείξω φώτο τώρα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas mpele 1 Μαίου 2019 Author #3 Share 1 Μαίου 2019 Οτι κλαδεψω δηλαδη δεν ειναι αχρηστο; Ξανα αναπτυσσεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 1 Μαίου 2019 #4 Share 1 Μαίου 2019 πριν 15 λεπτά, το μέλος kostas mpele έγραψε: Οτι κλαδεψω δηλαδη δεν ειναι αχρηστο; Ξανα αναπτυσσεται; Σωστά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas mpele 1 Μαίου 2019 Author #5 Share 1 Μαίου 2019 πριν 16 λεπτά, το μέλος SOTIRIS έγραψε: Σωστά. Μπορω να τα βαλω σε μια αλλη γυαλα για γρηγορη αναπτυξη και να κανω την μεθοδο dry start? Με λαμπα και ψεκασμα ; Χωρις τιποτα κατω.. Και μετα να τα μεταφερω στο ενυδρειο μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 1 Μαίου 2019 #6 Share 1 Μαίου 2019 πριν 2 ώρες, το μέλος kostas mpele έγραψε: Μπορω να τα βαλω σε μια αλλη γυαλα για γρηγορη αναπτυξη και να κανω την μεθοδο dry start? Με λαμπα και ψεκασμα ; Χωρις τιποτα κατω.. Και μετα να τα μεταφερω στο ενυδρειο μου Δεν νομιζω να υπαρχει μεγαλη διαφορά σ ταχυτητα αναπτυξης εξω και μεσα στο νερο.....τουλαχιστον στα ενυδρεια με CO2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος