Popular Post panos nts 29 Απριλίου 2019 Popular Post #1 Share 29 Απριλίου 2019 (edited) Γενική κατηγορία ενυδρείου Ασπόνδυλα, Φυτεμένο τοπίου Γενικές Πληροφορίες Διαστάσεις Ενυδρείου (ΜxΠxΥ): (8χ13)χ30 Συνολικά Λίτρα: 20 Sump (λίτρα): 0 Οργανισμοί Φυτά: Pistia stratiotes, limnobium laevigatum, anubia nana,Ceratophyllum demersum, Ammania gracilis,rotala rotundifolia,Sagittaria,Microsorium pteropus - java fern,Echinodorus Aquartica,Hygrophila polysperma,Cryptocoryne becketti, Hydrocotyle leucocephala, Nymphoides hydrophylla 'Taiwan',Aponogeton madagascariensis bulb Ψάρια: - Άλλα είδη:crs, blue velvet shrimps, orange neocardina shrimps, bamboo shrimp, ramshorn blue Διακοσμητικά υλικά Φόντο: - Πέτρες: - Ξύλα: Ρίζα πλατάνου Άλλα διακοσμητικά : - Υπόστρωμα: Μαύρο χαλίκι Βυθός: - Φωτισμός Πηγές φωτισμού (πλήθος και τύπος): Λάμπα γραφείου, δεν ξεπερνάει τα 20watt Διάρκεια φωτισμού: 8 ώρες Υποστήριξη οργανισμών Φίλτρανση: αερόφιλτρο Θέρμανση/ Ψύξη: 50 watt Λίπανση: Tropical-Aqua plant Παροχή CO2: DIY ( μαγιά και ζάχαρη ) Άλλες τεχνικές ευκολίες ή/και παρεμβάσεις: Διατροφή: Ταμπλέτες βυθού για γαρίδες, μαρούλι,καρότο,αρακά,αγγούρι Παράμετροι pH: 6,8 Γενική σκληρότητα (GH): 6 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 1 Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): 10 Φωσφορικά (PΟ4): Μέση Θερμοκρασία (°C): 23 Συντήρηση Αλλαγές νερού: Εβδομαδιαία Προετοιμασία νερού/πρόσθετα: Νερό όσμωσης ( 70% όσμωση, 30% βρύσης ), αντιχλώριο Άλλες ρουτίνες συντήρησης: - P.S. Γνωρίζω ότι τα λίτρα είναι λίγα για όλα τα ζωντανά αλλά οι αλλαγές νερού, τα φυτά και η φίλτρανση που έχει μέσα το καθιστούν βιώσιμο. Φυσικά δοκιμή γίνεται και αν αρχίσουν να πολλαπλασιάζονται οι γαρίδες εννοείται ότι θα αραιώσουν.. Είμαι από πάνω γενικά και προσέχω κάθε κίνηση. Είδομεν.. Θα ήθελα να ευχαριστήσω φυσικά την @natateo που με προμήθευσε με τις γαρίδες! Κάθε παρατήρηση δεκτή! Έγινε επεξεργασία 29 Απριλίου 2019 - panos nts 7 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 29 Απριλίου 2019 #2 Share 29 Απριλίου 2019 Ωραίες οι φωτό και οι γαριδουλες ακόμα καλύτερες, αλλά ανέβασε μια γενική του ενυδρείου βρε χριστιανέ??? ΥΓ. Οι γαρίδες σίγουρα δεν υβριδίζουν; 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos nts 29 Απριλίου 2019 Author #3 Share 29 Απριλίου 2019 Ωραίες οι φωτό και οι γαριδουλες ακόμα καλύτερες, αλλά ανέβασε μια γενική του ενυδρείου βρε χριστιανέ[emoji23][emoji23][emoji23] ΥΓ. Οι γαρίδες σίγουρα δεν υβριδίζουν;Υβριδιζουν ναι αλλα δεν με πειρςζει τοσο να βγουν.καθατοαιμα μικρα.. οι μπλε και οι πορτοκαλι υβριδιζουν.. οι crs με τις αλλες οχι, οποτε σχετικα καλα ειμαστε..Η γενικη του ενυδρειου ειναι αλλη υποθεση γιατι δεν φαινεται τιποτα επειδη ειναι 8γωνο.. απλα τζαμια δεξια αριστερα φαινονται.. χαχαΣτάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 30 Απριλίου 2019 #4 Share 30 Απριλίου 2019 Ωραιοςςς!! Βρεε κρατα blue velvet ή orange για να σου βγουν καθαρόαιμα και να μεινει το χρωμα τους Μια γενικη ετσι για τα τυπικα να μη δουμε δηαλδη; ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos nts 30 Απριλίου 2019 Author #5 Share 30 Απριλίου 2019 Ωραιοςςς!! Βρεε κρατα blue velvet ή orange για να σου βγουν καθαρόαιμα και να μεινει το χρωμα τους Μια γενικη ετσι για τα τυπικα να μη δουμε δηαλδη; [emoji57] Το ακεφρηκα αυτο ναι απλα πλεον δεν εχω αλλο χωρο και λυπαμαι πολυ να τα δωσω.. εν τελη αν καποια στιγμη δω αυγωμενες κατι θα φτιαξω για να μπορω να ελεγχω και τον πληθυσμο τους μαζι.. Σαν ομορφια δεν λεει και πολλα αλλα μου αρεσει ετσι πυκνο που ειναι.. Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 30 Απριλίου 2019 #6 Share 30 Απριλίου 2019 Η χαρά της γαρίδας. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Φρου Φρου 30 Απριλίου 2019 #7 Share 30 Απριλίου 2019 Αν μη τι άλλο...πρωτότυπο! ΥΓ. Κι έλεγα που τις ξέρω αυτές τις γαρίδες, που τις ξέρω...Άρχισε τις εξαγωγές η Νατ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos nts 30 Απριλίου 2019 Author #8 Share 30 Απριλίου 2019 Αν μη τι άλλο...πρωτότυπο![emoji106] ΥΓ. Κι έλεγα που τις ξέρω αυτές τις γαρίδες, που τις ξέρω...Άρχισε τις εξαγωγές η Νατ... Μου εχει χτισει το ενυδρειο τι λεμε τωραα Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 1 Μαίου 2019 #9 Share 1 Μαίου 2019 πριν 12 ώρες, το μέλος Φρου Φρου έγραψε: Αν μη τι άλλο...πρωτότυπο! ΥΓ. Κι έλεγα που τις ξέρω αυτές τις γαρίδες, που τις ξέρω...Άρχισε τις εξαγωγές η Νατ... Αυτες οι γαριδες (crs) εχουν πολυ χαμηλο grade(χρωμα) και για αυτο δεν εχουν μεγαλες απαιτησεις. Γαριδες S grade(που εχουν καλο χρωματακι) δεν θα αντεξουν στο σκληρο νερο... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos nts 1 Μαίου 2019 Author #10 Share 1 Μαίου 2019 Αυτες οι γαριδες (crs) εχουν πολυ χαμηλο grade(χρωμα) και για αυτο δεν εχουν μεγαλες απαιτησεις. Γαριδες S grade(που εχουν καλο χρωματακι) δεν θα αντεξουν στο σκληρο νερο...Προσθεσα νερο οσμωσης, βεβαια θελει αλλαγη η μεμβρανη δεν λειτουργει οπως θα επρεπε αλλα το νερο ειναι λιγοτερο σκληρο απο οτι ειναι απο την βρυση!Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος