Jump to content

ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΚΤΙΑ ΚΟΙ

Recommended Posts

ΣΥΜΒΕΝΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟ..ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΑ ΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΑΝΤΑ..ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΜΟΛΙΣ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ..ΟΜΩΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΤΥ...ΒΓΕΝΟΥΝ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΦΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΑΝΙΑ...ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΜΑΤΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ..ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΙΧΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΥΦΑΡΑ...ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ..ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ...ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ NIGHT ANIMAL FISH PARTY ..TA MIKRA MOY?

ΣΥΜΒΕΝΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟ..ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΑ ΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΑΝΤΑ..ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΜΟΛΙΣ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ..ΟΜΩΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΤΥ...ΒΓΕΝΟΥΝ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΦΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΑΝΙΑ...ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΜΑΤΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ..ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΙΧΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΥΦΑΡΑ...ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ..ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ...ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ NIGHT ANIMAL FISH PARTY ..TA MIKRA MOY?

Όχι, δεν είναι βέβαια νυκτόβια. Απλά πεινάνε και βγαίνουν για βοσκή το βράδυ, στην ασφάλεια που τους προσφέρει το σκοτάδι. Στη λίμνη μου συμβαίνει, καθώς έχω φώτα εκεί κοντά. Όταν το καλοκαίρι καθόμαστε στην αυλή, είναι και αυτά μέρος της παρέας. :hysterical:

Σε έχω ήδη προετοιμάσει, ότι θα κάνεις καιρό να τα δεις μέχρι ως ότου νοιώσουν την ασφάλεια να το πράξουν.

Όταν με το καλό αυτό γίνει, τα άλλα ψάρια που θα βάλεις μέσα θα μπαίνουν στο ρεύμα πολύ γρηγορότερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...