Γιώργος 79 20 Απριλίου 2019 #1 Share 20 Απριλίου 2019 Γενική κατηγορία ενυδρείου Κοινωνικό ,Φυτεμένο τοπίου, Γενικές Πληροφορίες Διαστάσεις Ενυδρείου (ΜxΠxΥ):61*31*37 Συνολικά Λίτρα:60 Sump (λίτρα): όχι Οργανισμοί Φυτά: java moss,alternanthera reineckii pink, alternanthera reineckii mini,anubia nana,mayaca fluviatilis,microsorum pteropus Ψάρια:4 corydoras,2 Ancistrus,1 Microglanis iheringi,1 μονομάχο Άλλα είδη:1 helena, ramshorn snails Διακοσμητικά υλικά Φόντο:αφίσα με μαύρο φόντο Πέτρες:1 lava stone Ξύλα:1 ριζα Άλλα διακοσμητικά :1 φωλιά από καρύδα Υπόστρωμα: tropica Βυθός: ψιλό χαλίκι Φωτισμός Πηγές φωτισμού (πλήθος και τύπος):μια λάμπα juwel novolux led 8 watt,6500 Kelvin,624 lumens Διάρκεια φωτισμού:6 με 8 ώρες Υποστήριξη οργανισμών Φίλτρανση: Εσωτερικό φίλτρο juwel bioflow Θέρμανση/ Ψύξη:juwel 50 watt Λίπανση: seachem flourish, ταμπλέτες sera Παροχή CO2: Κιτ της tropica 60 Άλλες τεχνικές ευκολίες ή/και παρεμβάσεις:οχι Διατροφή: tablets (tetra), flakes (sera), granulate (sera) Παράμετροι pH:6,7 Γενική σκληρότητα (GH):7 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):8 Αμμωνία (ΝΗ3):- Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):0 Φωσφορικά (PΟ4):- Μέση Θερμοκρασία (°C):25 Συντήρηση Αλλαγές νερού:κάθε βδομάδα 20% Προετοιμασία νερού/πρόσθετα: ναι / seachem stability και seachem prime Άλλες ρουτίνες συντήρησης:κάθε δεύτερη βδομάδα,πλύσιμο φίλτρου με το νερό του ενυδρείου Φωτογραφίες: 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gixxer 20 Απριλίου 2019 #2 Share 20 Απριλίου 2019 Τα φυτά του ενυδρείου σου ανταγωνίζονται σε χρώμα τα χρώματα του μονομάχου σου! Μου αρέσουν τα κλαδιά που μοιάζουν να αιωρούνται, η moss θυμίζει σύννεφο... Πολύ όμορφο! Το υπόστρωμά σου διαφορετικό (προσωπικά μου αρέσει) και τα corydoraκια φαίνεται να το τιμούν (χαλικάκι μεν αλλά στρογγυλεμένο οπότε δεν τα τραυματίζει). Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 20 Απριλίου 2019 #3 Share 20 Απριλίου 2019 Πολύ ωραίο ενυδρείο, σωστά στημένο! Εχεις αφήσει στα βυθοψαρα αρκετό χώρο κάτω και αυτό είναι θετικό. Στην δεύτερη φωτό τα δυο ψαράκια πρέπει να είναι Brochis Splendens και όχι Corydoras Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιώργος 79 20 Απριλίου 2019 Author #4 Share 20 Απριλίου 2019 πριν 1 ώρα, το μέλος gixxer έγραψε: Τα φυτά του ενυδρείου σου ανταγωνίζονται σε χρώμα τα χρώματα του μονομάχου σου! Μου αρέσουν τα κλαδιά που μοιάζουν να αιωρούνται, η moss θυμίζει σύννεφο... Πολύ όμορφο! Το υπόστρωμά σου διαφορετικό (προσωπικά μου αρέσει) και τα corydoraκια φαίνεται να το τιμούν (χαλικάκι μεν αλλά στρογγυλεμένο οπότε δεν τα τραυματίζει). Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!Έχω δει πολλά βίντεο με aquascape για να φτάσω σε σημείο να με ικανοποιεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιώργος 79 20 Απριλίου 2019 Author #5 Share 20 Απριλίου 2019 πριν 36 λεπτά, το μέλος bbetta έγραψε: Πολύ ωραίο ενυδρείο, σωστά στημένο! Εχεις αφήσει στα βυθοψαρα αρκετό χώρο κάτω και αυτό είναι θετικό. Στην δεύτερη φωτό τα δυο ψαράκια πρέπει να είναι Brochis Splendens και όχι Corydoras Να'σαι καλά ,σε ευχαριστώ! Στον χώρο αυτό είχα βάλει στην αρχή eleocharis parvula.Την έβγαλα γιατί δεν ήμουν ικανοποιημένος από την ανάπτυξη της.Οποτε έμεινε χώρος για τα βυθοψαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 20 Απριλίου 2019 #6 Share 20 Απριλίου 2019 Ομορφο ενυδρειο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιώργος 79 20 Απριλίου 2019 Author #7 Share 20 Απριλίου 2019 πριν 51 λεπτά, το μέλος natateo έγραψε: Ομορφο ενυδρειο! Σε ευχαριστώ πολύ , να'σαι καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
manosmili 20 Απριλίου 2019 #8 Share 20 Απριλίου 2019 πολυ ομορφο ! σιγουρα θα το ξανακοιταξω στην επομενη προσπαθεια για aquascape δεν εχει λεπτομερειες βεβαια αλλα νταξ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 20 Απριλίου 2019 #9 Share 20 Απριλίου 2019 Πολύ ωραίο το ενυδρείο σου άλλα Δυστυχώς σε λάθος κατηγορία !!! Διάλεξε μια κατηγορία στο γλυκό νερό και πες μας να το μεταφέρουμε το θέμα στο κατάλληλο μέρος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιώργος 79 20 Απριλίου 2019 Author #10 Share 20 Απριλίου 2019 πριν 1 ώρα, το μέλος manosmili έγραψε: πολυ ομορφο ! σιγουρα θα το ξανακοιταξω στην επομενη προσπαθεια για aquascape δεν εχει λεπτομερειες βεβαια αλλα νταξ!! Σε ευχαριστώ!Τι λεπτομέρειες ζητάς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιώργος 79 20 Απριλίου 2019 Author #11 Share 20 Απριλίου 2019 πριν 40 λεπτά, το μέλος fishbone! έγραψε: Πολύ ωραίο το ενυδρείο σου άλλα Δυστυχώς σε λάθος κατηγορία !!! Διάλεξε μια κατηγορία στο γλυκό νερό και πες μας να το μεταφέρουμε το θέμα στο κατάλληλο μέρος! Συγνώμη φίλε μου! Που πάω να το κάνω αυτό.... είμαι λίγο ασχετος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 21 Απριλίου 2019 #12 Share 21 Απριλίου 2019 πριν 8 ώρες, το μέλος fishbone! έγραψε: Πολύ ωραίο το ενυδρείο σου άλλα Δυστυχώς σε λάθος κατηγορία !!! Διάλεξε μια κατηγορία στο γλυκό νερό και πες μας να το μεταφέρουμε το θέμα στο κατάλληλο μέρος! πριν 8 ώρες, το μέλος Γιώργος 79 έγραψε: Συγνώμη φίλε μου! Που πάω να το κάνω αυτό.... είμαι λίγο ασχετος? Εγώ φταίω γιατί κατα΄την ενημέρωση του έδωσα τα μισά links. . . (κινητο γαρ ) sfixed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος