Πάνος Χαραλαμπόπουλος 20 Απριλίου 2019 #1 Share 20 Απριλίου 2019 Σήμερα είδα τους ξιφοφόρους να τρώνε έναν καρδηνάλιο συνυπάρχουν εδω και 7-8 μηνες χωρις να έχει ξανα συμβεί τίποτα. μείνανμε μόνο τα κόκκαλα του πάντως αν δεν μέτραγα τους καρδηνάλιους δεν θα ειχα καταλαβει τι ψάρι ηταν 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ataktoulis 20 Απριλίου 2019 #2 Share 20 Απριλίου 2019 Μήπως ήταν ήδη ψόφιο το ψαράκι πριν φαγωθεί;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πάνος Χαραλαμπόπουλος 20 Απριλίου 2019 Author #3 Share 20 Απριλίου 2019 πριν 9 λεπτά, το μέλος ataktoulis έγραψε: Μήπως ήταν ήδη ψόφιο το ψαράκι πριν φαγωθεί;; το πρωι που τα κοιταξα ηταν ζωντανο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πάνος Χαραλαμπόπουλος 20 Απριλίου 2019 Author #4 Share 20 Απριλίου 2019 και γενικα εχω παρατηρησει οτι ενας ξιφοφορος κυνηγαει αλλον ενα ξιφοφορο συνεχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spiros007 20 Απριλίου 2019 #5 Share 20 Απριλίου 2019 πριν 1 λεπτό, το μέλος Πάνος Χαραλαμπόπουλος έγραψε: και γενικα εχω παρατηρησει οτι ενας ξιφοφορος κυνηγαει αλλον ενα ξιφοφορο συνεχεια Μήπως είναι ζευγάρι;;; ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πάνος Χαραλαμπόπουλος 20 Απριλίου 2019 Author #6 Share 20 Απριλίου 2019 αρσενικοι ειναι και οι 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ataktoulis 20 Απριλίου 2019 #7 Share 20 Απριλίου 2019 Σε πόσα λίτρα είναι τα ψαράκια; Γενικά οι ξιφοφόροι είναι ζωηροί. Και εγώ όταν είχα έτυχε να βρω φαγωμένα Guppies, αλλά θυμάμαι πως ήταν συνήθως νοχελικά, στα όρια του θανάτου ψαράκια και υπέθετα πως όταν τα έχανα ήταν ήδη ψόφια.. Αν δεις να συνεχίζεται το κυνηγητό μάλλον θα πρέπει να αποχωριστείς τον τσαμπουκά. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πάνος Χαραλαμπόπουλος 20 Απριλίου 2019 Author #8 Share 20 Απριλίου 2019 πριν 12 λεπτά, το μέλος ataktoulis έγραψε: Σε πόσα λίτρα είναι τα ψαράκια; Γενικά οι ξιφοφόροι είναι ζωηροί. Και εγώ όταν είχα έτυχε να βρω φαγωμένα Guppies, αλλά θυμάμαι πως ήταν συνήθως νοχελικά, στα όρια του θανάτου ψαράκια και υπέθετα πως όταν τα έχανα ήταν ήδη ψόφια.. Αν δεις να συνεχίζεται το κυνηγητό μάλλον θα πρέπει να αποχωριστείς τον τσαμπουκά. ? 500λιτρα περίπου το κακό είναι ότι μέσα σε αυτη την βδομάδα έχω χάσει 2 ψάρια και αυριο φεύγω διακοπές το βλέπω να γυρνάω και να έχει γίνει έρημος ;ρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος