carrion 16 Απριλίου 2019 #1 Share 16 Απριλίου 2019 Έχω ένα μέτρια φυτεμένο ενυδρείο 180 λίτρων με εύκολα φυτά (εχινόδορους - κρυπτοκορύνες) Για πολύ καιρό ήμουν με grolux + aquastar της sylvania και ήρθε ο καιρός να αλλάξω τις λάμπες μου. Λέω να περάσω σε led και κοιτάω τις arcadia που μπορούν να κάτσουν ως έχουν πάνω στα ballast της juwel. Η απορία που έχω είναι αν ένας συνδυασμός arcadia tropical + arcadia marine blue θα έχει καλά αποτελέσματα σχετικά με την ανάπτυξη των φυτών. Εναλλακτικές θα ήταν 2 x tropical ή tropical + λευκό (τύπου daylight). Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 17 Απριλίου 2019 #2 Share 17 Απριλίου 2019 πριν 7 ώρες, το μέλος carrion έγραψε: Έχω ένα μέτρια φυτεμένο ενυδρείο 180 λίτρων με εύκολα φυτά (εχινόδορους - κρυπτοκορύνες) Για πολύ καιρό ήμουν με grolux + aquastar της sylvania και ήρθε ο καιρός να αλλάξω τις λάμπες μου. Λέω να περάσω σε led και κοιτάω τις arcadia που μπορούν να κάτσουν ως έχουν πάνω στα ballast της juwel. Η απορία που έχω είναι αν ένας συνδυασμός arcadia tropical + arcadia marine blue θα έχει καλά αποτελέσματα σχετικά με την ανάπτυξη των φυτών. Εναλλακτικές θα ήταν 2 x tropical ή tropical + λευκό (τύπου daylight). Tropical+daylight ή δυο daylight. Daylight μπροστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asplinnos 18 Απριλίου 2019 #3 Share 18 Απριλίου 2019 On 17/4/2019 at 1:09 ΠΜ, το μέλος carrion έγραψε: Έχω ένα μέτρια φυτεμένο ενυδρείο 180 λίτρων με εύκολα φυτά (εχινόδορους - κρυπτοκορύνες) Για πολύ καιρό ήμουν με grolux + aquastar της sylvania και ήρθε ο καιρός να αλλάξω τις λάμπες μου. Λέω να περάσω σε led και κοιτάω τις arcadia που μπορούν να κάτσουν ως έχουν πάνω στα ballast της juwel. Η απορία που έχω είναι αν ένας συνδυασμός arcadia tropical + arcadia marine blue θα έχει καλά αποτελέσματα σχετικά με την ανάπτυξη των φυτών. Εναλλακτικές θα ήταν 2 x tropical ή tropical + λευκό (τύπου daylight). Από arcadia T5 LED η marine blue δε σου κάνει. Το καλύτερο είναι να παίξεις με 1 T5 led tropical pro (το χρώμα της θυμίζει grolux) & 1 T5 led freshwater pro (λευκό - 8000k) σχετικά με το δίλημμα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος