corto maltese 16 Απριλίου 2019 #1 Share 16 Απριλίου 2019 Θα θελα να θεσω ενα ερωτημα αναφορικα με το οταν εχουμε 2 εξωτερικα φιλτρα στο ενυδρειο μας, ας πουμε οτι ειναι πανω κατω ιδια και τα δυο. Ποια ειναι η λειτουργεια που προτιματε να εχουν και ποια τα υπερ και κατα?.... ενα και ενα (το ενα βιολογικο και το αλλo μηχανικο) ή με τον ''ορθοδοξο'' τροπο και τα δυο δηλαδη το ιδιο (και μηχανικη και βιολογικη φιλτρανση μεσα)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgis 17 Απριλίου 2019 #2 Share 17 Απριλίου 2019 (edited) Καλημερα ! νομιζω η καλυτερη επιλογη ειναι και τα δυο το ιδιο (μηχανικο & βιολογικο, γιατι αν τα στησεις ενα μηχανικο και ενα βιολογικο θα πρεπει καθε τρεις και λιγο να καθαριζεις (το βιολογικο και η βιολογια δεν θελει και πολλα πολλα ) Το ερωτημα μου ειναι το εξης τι διαστασεις εχεις στο ενυδρειο & λιτρα ωστε να μην γινετε πλυντηριο εκει μεσα και αρχισει το υποστρωμα σου τις μετακινησεις.. Έγινε επεξεργασία 17 Απριλίου 2019 - Georgis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
corto maltese 17 Απριλίου 2019 Author #3 Share 17 Απριλίου 2019 240 λιτρα (1.20*40*50). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ataktoulis 17 Απριλίου 2019 #4 Share 17 Απριλίου 2019 Συμφωνώ απόλυτα με τον @Georgis και έτσι το δουλεύω και εγώ το δικό μου 240lt 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkalamat 17 Απριλίου 2019 #5 Share 17 Απριλίου 2019 Έχω στο δικό μου 135-45-45 δυο FLUVAL 206 και FLUVAL 306 αριστερά την είσοδος και δεξιά την έξοδο και στα δυο είναι μια χαρά με μηχανικό & βιολογικό υλικό και στα δυο. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
corto maltese 18 Απριλίου 2019 Author #6 Share 18 Απριλίου 2019 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, θα τα έχω με μηχανικό & βιολογικό υλικό και στα δυο που σκεφτόμουν από την αρχή και ειναι το πιο λογικο κατ εμε, απλα ειδα οτι πολυ τα εχουν ενα & ενα και σκεφτηκα να ρωτησω γιατι και με τι σκεπτικο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος