tzanis xmortal 11 Απριλίου 2019 #1 Share 11 Απριλίου 2019 Καλησπερα παιδες εχω το sachem για βακτηρια. Βαζω εδω και 1 βδομαδα. Επιδη απο τις οδηγιες δεν καταλαβενω τπτ. Το εχει χρεισιμοπηισει κανεις να μου πει ποσες μερες πρεπει να βαζω μεχρι να στρωσει το ενυδρειο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
corto maltese 11 Απριλίου 2019 #2 Share 11 Απριλίου 2019 πριν 29 λεπτά, το μέλος tzanis xmortal έγραψε: Καλησπερα παιδες εχω το sachem για βακτηρια. Βαζω εδω και 1 βδομαδα. Επιδη απο τις οδηγιες δεν καταλαβενω τπτ. Το εχει χρεισιμοπηισει κανεις να μου πει ποσες μερες πρεπει να βαζω μεχρι να στρωσει το ενυδρειο? seachem stability εναι τα βακτηρια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 11 Απριλίου 2019 #3 Share 11 Απριλίου 2019 Αν είναι το stability με μια πρόχειρη αναζήτηση βρήκα τα παρακάτω. Χρησιμοποιήστε ένα καπάκι (5ml) για κάθε 40 λίτρα νερού την πρώτη μέρα του νέου σας ενυδρείου. Κατόπιν, χρησιμοποιήστε ένα καπάκι για κάθε 80 λίτρα συνεχόμενα τις επόμενες 7 ημέρες. Για την καλύτερη απόδοση του φίλτρου σας, χρησιμοποιήστε ένα καπάκι ανά 40 λίτρα μία φορά το μήνα ή με κάθε αλλαγή νερού. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
corto maltese 11 Απριλίου 2019 #4 Share 11 Απριλίου 2019 πριν 1 λεπτό, το μέλος SOTIRIS έγραψε: Αν είναι το stability με μια πρόχειρη αναζήτηση βρήκα τα παρακάτω. Χρησιμοποιήστε ένα καπάκι (5ml) για κάθε 40 λίτρα νερού την πρώτη μέρα του νέου σας ενυδρείου. Κατόπιν, χρησιμοποιήστε ένα καπάκι για κάθε 80 λίτρα συνεχόμενα τις επόμενες 7 ημέρες. Για την καλύτερη απόδοση του φίλτρου σας, χρησιμοποιήστε ένα καπάκι ανά 40 λίτρα μία φορά το μήνα ή με κάθε αλλαγή νερού. Έτσι ακριβώς. Και για να δώσουμε και ενα παράδειγμα: Σε 240 λ ενυδρείο την πρωτη μερα βαζεις 30 ml (40*6=240, 5ml * 6=30ml) αρα τις επομενες 7 μερες 15ml. Αν δεν βαλεις ψαρια την 7η μερα συνεχιζεις να ριχνεις τα βακτηρια, δεν τα σταματας απο οτι νομιζω, αλλα δεν ειμαι και σιγουρος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzanis xmortal 11 Απριλίου 2019 Author #5 Share 11 Απριλίου 2019 Ναι παιδια συγνωμη δεν το διευκρινησα. Λιπον το sachem stabily εχω. Εκανα το λαθος και εβαλα ψαρια μεσα ενω ηταν αστροτο το ενυδρειο. Εδω και 1 βδομαδα βαζω 2.5ml. Το ενυδρειο ειναι 30ml.3guppy 7 danio kai 1 γληφτη εχω μεσα. Ειχα μια απολεια η αληθεια ειναι. Αλλα ολα τα αλλα φενοντε μια χαρα. Τωρα να το συνεχισω να βαζω βακτηρια ι οχι? Αλλαγες νερου κανω καθε μερα γιατι φωβαμαι μην ανεβει καμια αμμωνια ι τα νητρωδη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzanis xmortal 11 Απριλίου 2019 Author #6 Share 11 Απριλίου 2019 30LT ειναι το ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 11 Απριλίου 2019 #7 Share 11 Απριλίου 2019 Καλησπέρα Έχεις κάνει καθόλου μετρήσεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Tρεχαγυρευόπουλος 11 Απριλίου 2019 #8 Share 11 Απριλίου 2019 Αν δεν είχες ψάρια μέσα θα έλεγα να μην αλλάζεις νερό ακόμα αλλά τώρα δεν ξέρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 12 Απριλίου 2019 #9 Share 12 Απριλίου 2019 πριν 16 ώρες, το μέλος tzanis xmortal έγραψε: Καλησπερα παιδες εχω το sachem για βακτηρια. Βαζω εδω και 1 βδομαδα. Επιδη απο τις οδηγιες δεν καταλαβενω τπτ. Το εχει χρεισιμοπηισει κανεις να μου πει ποσες μερες πρεπει να βαζω μεχρι να στρωσει το ενυδρειο? Καλημερα @tzanis xmortal! Να σε παρακαλεσω να μην ανοιγεις καθε φορα καινουργιο θεμα, οταν εχεις καποια ερωτηση. Ολες οι ερωτησεις σου αφορουν μονο το αστρωτο ενυδρειο σου με ψαρακια μεσα. Απαντησεις εχεις παρει και στο αλλο θεμα και δεν μπορω να καταλαβω - τελικα το ενυδρειο ειναι 30 ή 40 λ; Δωσε διαστασεις ενυδρειου. Χωρις συχνες αλλαγες νερου σε τοσο μικρο ενυδρειο με τοσα ψαρια, το αποτεσμα ειναι ενα- . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος