Πρηγκηπας 11 Απριλίου 2019 #1 Share 11 Απριλίου 2019 Καλησπέρα κάποιος να μου πει για κάποιο Καλό αξιόπιστο τεστ νερού? και εύκολο γιατι αυτο που έχω είναι κάπως ακαταλαβίστικο Ευχαριστώ έκτον πρότερον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 11 Απριλίου 2019 #2 Share 11 Απριλίου 2019 πριν 2 ώρες, το μέλος Πρηγκηπας έγραψε: Καλησπέρα κάποιος να μου πει για κάποιο Καλό αξιόπιστο τεστ νερού? και εύκολο γιατι αυτο που έχω είναι κάπως ακαταλαβίστικο Ευχαριστώ έκτον πρότερον. Τι θέλεις να μετράς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πρηγκηπας 11 Απριλίου 2019 Author #3 Share 11 Απριλίου 2019 Οτι έχει σχέση με το νερό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 11 Απριλίου 2019 #4 Share 11 Απριλίου 2019 Το ερωτημα σου μεταφερθηκε σε νεο ξεχωριστο θεμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 11 Απριλίου 2019 #5 Share 11 Απριλίου 2019 πριν 3 ώρες, το μέλος Πρηγκηπας έγραψε: Καλησπέρα κάποιος να μου πει για κάποιο Καλό αξιόπιστο τεστ νερού? και εύκολο γιατι αυτο που έχω είναι κάπως ακαταλαβίστικο Ευχαριστώ έκτον πρότερον. Χρησιμοποιώ για αρκετά χρόνια τεστακια της Sera για μέτρηση ph, gh, no3, χωρίς πρόβλημα. Καλά είναι και τα Api και τα Salifert (λίγο δυσδιάκριτα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πρηγκηπας 11 Απριλίου 2019 Author #6 Share 11 Απριλίου 2019 Ευχαριστώ Σωτήρη θα πάω στη σερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος