dimitris1981 11 Απριλίου 2019 #1 Share 11 Απριλίου 2019 Καλησπέρα, μπορείτε να μου πείτε τι είναι αυτό πάνω στο ξύλο;είχε ξαναβγάλει το καθαρησα κ πάλι το έβγαλε,είναι επικίνδυνο για τα ψάρια μου;ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 11 Απριλίου 2019 #2 Share 11 Απριλίου 2019 Καλησπέρα συνονόματε.Όχι δέν είναι επικίνδυνο. Πόσο καιρό το έχεις?Άν έχεις σαλιγκάρια ή πλέκο θα το φάνε.Δέν υπάρχει λόγος ανησυχίας.Βγαίνει σχεδόν πάντα σε νέο ή νεο-βρεγμένο ξύλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris1981 11 Απριλίου 2019 Author #3 Share 11 Απριλίου 2019 Το ενυδρείο το ξανάεστησα πριν 1 μήνα σχεδόν,το κάθαρησα πριν 10 μέρες αλλά πάλι βγαίνει,η αλήθεια είναι ότι δεν έχω τπτ από αυτά τα δυο που μου είπες,αν κ σκέφτομαι να βάλω ένα πλεκο,απλά φοβόμουν μην έχω θέμα με τα ψάρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 11 Απριλίου 2019 #4 Share 11 Απριλίου 2019 πριν 2 λεπτά, το μέλος dimitris1981 έγραψε: Το ενυδρείο το ξανάεστησα πριν 1 μήνα σχεδόν,το κάθαρησα πριν 10 μέρες αλλά πάλι βγαίνει,η αλήθεια είναι ότι δεν έχω τπτ από αυτά τα δυο που μου είπες,αν κ σκέφτομαι να βάλω ένα πλεκο,απλά φοβόμουν μην έχω θέμα με τα ψάρια Άν βάλεις πλέκο προτίμησε κάποιο γένος/είδος που δέν μεγαλώνει, πχ. ancistrus Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 12 Απριλίου 2019 #5 Share 12 Απριλίου 2019 Άσπροδιάφανη βλεννώδες βίο μεμβράνη Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris1981 12 Απριλίου 2019 Author #6 Share 12 Απριλίου 2019 Ευχαριστώ πολυ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος