Jump to content

τι ψάρια πάνε με τιγράκια

Recommended Posts

καλήμερα παιδιά! έχω ένα ενυδρείο 150 λίτρων και μέσα έχω 12 Tiger Barbs, 1 Corydoras Panda, 1 Corydoras Albino και 2  Corydoras julii. το ενυδρείο είναι φυτεμένο περιμετρικά και είναι διακοσμημένο με πέτρες και ένα  ναυάγιο. τα τιγράκια με τα γατόψαρα ζουν αρμονικά. έχω όμως ένα πρόβλημα! το ενιδρύω έχει ύψος 50 cm και τα τιγράκια δραστηριοποιούνται ως επί το πλείστον στα χαμηλά επίπεδα του ενυδρείου με αποτέλεσμα το ενυδρείο από την μέση και πάνω να είναι σχεδόν πάντα άδειο. τι ψάρια μπορώ να βάλω για να δώσουν λίγη ζωή και στα πιο πάνω επίπεδα του ενυδρείου; εδώ να σημειώσω ότι τα τιγράκια είναι μικρά ακόμα 2cm περίπου.

Διαβάζοντας το παρακάτω θα σου λυθούν όλες οι απορίες.:)

το έχω διαβάσει αυτό. άπλα θα ηθελα να μου προτείνετε κάποια συγκεκριμένα ψάρια που δοκιμασμένα δε θα εχουν πρόβλημα. 

πολλοί υποστηρίζουν ότι τα τιγράκια πρέπει να ζουν μόνα τους άλλοι λένε ότι μπορούν να συνυπάρξουν με άλλα ψάρια που να είναι γρήγορα και να μην εχουν φουντωτές ουρές. εγώ θα ήθελα να μου προτείνει όποιος ξέρει ένα είδος το οποίο δραστηριοποιείται στην επιφανια και μπορεί να συνυπάρξει με τιγράκια.

Ξέρω ότι μπορεί να ακουστεί περίεργο, αλλά δεν θα έβαζα τίποτα άλλο μαζί τους.:)

• Like 1

οκ παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. θα τα αφήσω ως έχουν και ίσος μεγαλώνοντας να γεμίσουν περισσότερο τον χώρο.

πριν 24 λεπτά, το μέλος mixalis992 έγραψε:

οκ παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. θα τα αφήσω ως έχουν και ίσος μεγαλώνοντας να γεμίσουν περισσότερο τον χώρο.

Στο ξέφωτο δύσκολα θα ανέβουν προς την επιφάνεια. Ίσως αν προσθέσεις κάποια ξύλα, ή κάποιες ρίζες ώστε να τους δημιουργηθεί ασφάλεια, θα τα δεις να κολυμπάνε και στα ανώτερα στρώματα της μεσαίας ζώνης.

Όταν μπορέσεις βάλε καμιά φώτο από το ενυδρείο.:)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...