Stergios92 1 Απριλίου 2019 #1 Share 1 Απριλίου 2019 Καλησπέρα παιδιά. Το ενυδρείο μου είναι υπο στρώσιμο το έχω και δουλεύει στους 25βαθμους κελσιου, και σήμερα παρατήρησα οτι έχει δημιουργηθεί κάτι πάνω στον σωλήνα της αεραντλίας. Είναι άσπρο χρώμα θα έλεγα. Έχετε καμία άποψη για το τι είναι? Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 1 Απριλίου 2019 #2 Share 1 Απριλίου 2019 μην σε απασχολεί είναι άκακη μύκητες κάνουν το κύκλο τους και φεύγουν. Συνήθως βγαίνουν σε ξύλα και σπάνια σε νεκρά αντικείμενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotis_dms 1 Απριλίου 2019 #3 Share 1 Απριλίου 2019 Κάποιο είδος μύκητα. Ίδιο ή παρόμοιο με αυτόν που βγαίνει στα ξύλα. Είχα και εγώ παλιότερα αλλά εμένα εμφανίστηκε πάνω στις βεντούζες και αν θυμάμαι καλά μετά από κάποιο διάστημα έφυγε μόνος του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stergios92 1 Απριλίου 2019 Author #4 Share 1 Απριλίου 2019 εγινε παιδια ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος