mad23 16 Μαίου 2007 #1 Share 16 Μαίου 2007 γεια σας και καλως σας βρηκα παιδια συγχαρητηρια σε ολους για το site πραγματικα πιστευωοτι ειναι αν οχι το πληρεστερο απο τα καλυτερα site. εχει τα παντα,οτι θες! συμβουλες,πληροφοριες για ψαρια στησιμο ενυδρειο κτλ κτλ κτλ ....ακομα και αγγελιες μπραβο και παλι το ονομα μου ειναι μιχαλης εχω ενα ενυδρειο γλυκου νερου των 60 λιτρων στο οποιο εχω μεσα 2 rosy barbous(ενα αντρακι και τη κυρια του) 2 silver shark 1 angelfish 2 catfish(peper & tiger) 1 red tailed shark 2 gourami βαζω και φωτο να εχετε μια ιδεα ασχολουμαι με το ενυδρειο 1 χρονο περιπου τωρα και τωρα τελευταια μου εχει κολλησει να φτιαξω και ενα μικρο saltwater στο οποιο να βαλω μονο 2 clownfish που οποτε τα βλεπω μενω εκει για ωρες. να τους βαλω και 1,2 ανεμωνες μεσα αυτα για μενα μπραβο και παλι για τη δουλεια σας και τη βοηθεια που μας προσφερετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
umb 16 Μαίου 2007 #2 Share 16 Μαίου 2007 Φίλε mad23 καλώς όρισες και καλή συνέχεια. Όμορφο το ενυδρειάκι σου. Εύχομαι πολύ σύντομα να γίνει πραγματικότητα το μικρό saltwater που αναφέρεις. umb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 16 Μαίου 2007 #3 Share 16 Μαίου 2007 στο ΑΖ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 16 Μαίου 2007 #4 Share 16 Μαίου 2007 Καλωστον .... Καλη διαμονη .... Πολυ καλη προσπαθεια στο ενυδρειο σου ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iogi 16 Μαίου 2007 #5 Share 16 Μαίου 2007 Καλώς ήρθες, καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpikis 16 Μαίου 2007 #6 Share 16 Μαίου 2007 Καλώς όρισες φίλε! Ωραίο το ενυδρείο σου.... Νομίζω οτι ίσως να έχεις πρόβλημα με τα silver sharks γιατί κάπου είχα διαβάσει οτι μεγαλώνουν πολύ...και τα λίτρα σου είναι λίγα... Αντε και με το καλό και το θαλασσίνο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
smara747 16 Μαίου 2007 #7 Share 16 Μαίου 2007 Καλώς ήλθες στο ΑΖ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 16 Μαίου 2007 Author #8 Share 16 Μαίου 2007 ευχαριστω πολυ για το καλωσορισμα παιδια mpikis εχεις δικιο αλλα ηθελα πολυ να τα παρω και να τα φροντιζω βασικα ομως εχω ηδη κανονισει με το φιλο ενος φιλου μου οτι μολις δω και γινεται πολυ μικρο το ενυδρειο γι'αυτα και τους δημιουργει προβληματα στην αναπτυξη και στη κινηση θα του τα δωσω! εχει Pet shop Και θα τα βαλει σε ενα πολυ μεγαλο που εχει για τετοιου ειδους ψαρια ευχαριστω επισης για τα καλα σας λογια για το ενυδρειο μου στο θαλασσινο ομως θελω να βαλω ολη μου την τεχνη και φαντασια και εδω μεσα μπορω να παρω και πολλες ιδεες θελω πρωτα να βρω ομως και το ενυδρειο!Lol εχω βαλει και αγγελια! να στε καλα παιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
elli 17 Μαίου 2007 #9 Share 17 Μαίου 2007 καλώς ήρθες!! πολύ όμορφο το ενυδρείο σου αλλά λίγα τα λίτρα για ψάρια που γίνονται μεγαλώσομα. Τα silver shark θέλουν 200λτ και πάνω (άλλοι λένε 400+) επίσης το αγγελόψαρο και τα γκουράμι νομίζω πως ενοχλούνται μαζί με τα καρχαριοειδή που είναι γρήγοροι κολυμβητές και ειδικά το red tail που είναι αγριούτσικο. Ειχα και εγώ παλαιότερα παρόμοιο συνδυασμό σε 225 λτ αλλά έκανα αλλαγές πχ τα τιγράκια ταιριάζουν με τα ροζυ μπαρμπους αλλά και με τα καρχαριοειδή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 17 Μαίου 2007 #10 Share 17 Μαίου 2007 Καλώς όρισες στο forum μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis-malawi 18 Μαίου 2007 #11 Share 18 Μαίου 2007 καλως ηρθες.. καλη συνεχεια με το υπαρχον ενυδρειο σου,και με το καλο και το θαλλασινο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 18 Μαίου 2007 #12 Share 18 Μαίου 2007 Καλωςηρθες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 19 Μαίου 2007 #13 Share 19 Μαίου 2007 Καλωσόρισες στο Aquazone! Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 19 Μαίου 2007 Author #14 Share 19 Μαίου 2007 ευχαριστω και παλι για την υποδοχη φιλοι μου τα νεα για το θαλασσινο ειναι καλα βρηκα τελικα ενυδρειο και δε μου κοστισε τιποτα εχει ομως και τα αρνητικα του θα ανοιξω ενα θεματακι και οποιος θελει και εχει χρονο να με βοηθησει γιατι σιγουρα θα εχω απορειες,ας το κανει thanks και παλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος