gyristroula 31 Μαρτίου 2019 #26 Share 31 Μαρτίου 2019 Δεν θα ήταν καλύτερα να μπουν τα χρυσόψαρα στο μεγάλο;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 31 Μαρτίου 2019 #27 Share 31 Μαρτίου 2019 πριν 10 λεπτά, το μέλος gyristroula έγραψε: Δεν θα ήταν καλύτερα να μπουν τα χρυσόψαρα στο μεγάλο;;; ρητορικη ερωτηση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 31 Μαρτίου 2019 #28 Share 31 Μαρτίου 2019 πριν 1 λεπτό, το μέλος natateo έγραψε: ρητορικη ερωτηση; Μάλλον ναι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 1 Απριλίου 2019 #29 Share 1 Απριλίου 2019 Πως παει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexis Foccacia 2 Απριλίου 2019 Author #30 Share 2 Απριλίου 2019 Καλησπέρα παιδιά!! Πάμε πολύ καλά.. θα μείνουν παρέα τα δυο τους τελικά.. κάποια στιγμή θα τους βάλω έναν καθαριστή που μου αρέσει πολύ.. το μεγάλο στρώνει.. έχω σκοπό να βάλω φυτά αύριο.. πήγα το νερό για τσεκ και μου είπαν πως είναι πολύ κομπλέ εκτός απο λίγη αμωνία.. προχωράμε καλά απο ότι έχω καταλάβει.. αγόρασα και υγρό τσεκ αμμωνίας και αναμένω το στρώσιμο.. ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον.. σύντομα φωτό [emoji7][emoji7][emoji7]Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 2 Απριλίου 2019 #31 Share 2 Απριλίου 2019 Πολυ καλα νεα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexis Foccacia 3 Απριλίου 2019 Author #32 Share 3 Απριλίου 2019 Καλημέρα ομάδα.. επειδή είμαι στο ψάξιμο σιγά σιγά για ψάρια.. μου αρέσουν πολύ τα ασιμη καρχαριακια.. θελω οποσδιποτε 2.. επίσης μου αρέσουν τα αγγελοψαρα.. μάλλον αλλά 2.. επειδή και τα δυο μεγαλώνουν αρκετά έλεγα να μην βάλω παραπάνω μεγάλα.. αν και θα βάλω σε μικρό μέγεθος λένε πως σε λίγα χρόνια γίνονται θηρία.. Μένει να αποφασίσω για ένα κοπάδι μικρά.. μου αρέσουν πολύ το τετρα καρδινάλιο.. αλλά διάβασα πως τα Αγγελο μόλις μεγαλώσουν τα τρώνε τα τετρα.. θελω ήρεμο ενυδρείο χωρίς εντάσεις και στεναχώριες.. αλλά να μπει και λίγο χρωμα..στην επιλογή για μεγάλα συμφωνείτε; Έχω άλλη επιλογή να βάλω 6-8-10 μικρά με ωραία χρώματα χωρίς προβλήματα ; Το ενυδρείο είναι το ΡΙΟ 180 με 200 λίτρα να θυμίσω και έξτρα εξωτερικό φίλτρο.. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexis Foccacia 16 Απριλίου 2019 Author #33 Share 16 Απριλίου 2019 Καλημέρα παίδες.. ευχαριστώ για την βοήθεια στην αρχή.. είμαστε κομπλέ πλέον και με κατοίκους.. [emoji3059]Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 16 Απριλίου 2019 #34 Share 16 Απριλίου 2019 Καλημέρα Τί ψαράκια έβαλες;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexis Foccacia 16 Απριλίου 2019 Author #35 Share 16 Απριλίου 2019 2 καρχαριακια2 αγγελοψαρα 8 τετρα καρδινάλιο 8 ντανιο νέον πράσινα 9 γατόψαρα διαφορα 5 Γλύφτες Σε 3 δόσεις τα έβαλα.. όλες οι μετρήσεις φυσιολογικές χωρίς απρόβλεπτα Sent from my iPhone using Tapatalk 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpampir 16 Απριλίου 2019 #36 Share 16 Απριλίου 2019 συ 34 minutes ago, Alexis Foccacia said: 2 καρχαριακια 2 αγγελοψαρα 8 τετρα καρδινάλιο 8 ντανιο νέον πράσινα 9 γατόψαρα διαφορα 5 Γλύφτες Σε 3 δόσεις τα έβαλα.. όλες οι μετρήσεις φυσιολογικές χωρίς απρόβλεπτα Sent from my iPhone using Tapatalk συγγνώμη, αλλά αν μετά απο "άπειρο διάβασμα" που λες, έβαλες σε 180 λίτρα τα παραπάνω , τότε μάλλον πρέπει να ελέγξεις πάλι τις πηγές σου. Φιλικά μιλώντας και χωρίς να θέλω να σε αποπάρω (σίγουρα θα ρθουν άλλοι και θα το κάνουν :Ρ) μάλλον πρέπει να αναθεωρήσεις την ψαροσύνθεσή σου τώρα που είναι ακόμα νωρίς. καλή σου μέρα, 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 17 Απριλίου 2019 #37 Share 17 Απριλίου 2019 Καλέ μου φίλε καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό σου ( οι περισσότεροι περάσαμε από αυτό το στάδιο) αλλά πολύ φοβάμαι ότι το επόμενο θέμα που θα ανοίξεις θα είναι δυστυχώς στις ασθένειες. Μακάρι να κάνω λάθος. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexis Foccacia 18 Απριλίου 2019 Author #38 Share 18 Απριλίου 2019 Ελπίζω να μπουν όλα σε μια σειρά χωρίς απώλεια.. [emoji15]Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgis 18 Απριλίου 2019 #39 Share 18 Απριλίου 2019 Αφηνω αυτο εδω... καλη επιτυχια ....... στα ψαρακια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexis Foccacia 18 Απριλίου 2019 Author #40 Share 18 Απριλίου 2019 Αφηνω αυτο εδω... καλη επιτυχια ....... στα ψαρακια Φίλε μου αυτό είναι κάποιο προγραμμα ; Έχω ήδη σχέδια για μεγαλύτερο ενυδρείο..Όσο είναι μικρά και συμβιώνουν ειρηνικά το μόνο που με ενδιαφέρει είναι το νερό τους να είναι σωστό.. αργότερα ότι προκύψει ανάλογα θα κάνω ότι μπορω.. δυνατότητα και χωρος υπάρχει..προσπαθήστε να είστε πιο επιεικής με τους αρχάριους.. η ειρωνία δεν βοηθάει πουθενά.. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgis 18 Απριλίου 2019 #41 Share 18 Απριλίου 2019 πριν 9 λεπτά, το μέλος Alexis Foccacia έγραψε: Φίλε μου αυτό είναι κάποιο προγραμμα ; Έχω ήδη σχέδια για μεγαλύτερο ενυδρείο.. Όσο είναι μικρά και συμβιώνουν ειρηνικά το μόνο που με ενδιαφέρει είναι το νερό τους να είναι σωστό.. αργότερα ότι προκύψει ανάλογα θα κάνω ότι μπορω.. δυνατότητα και χωρος υπάρχει.. προσπαθήστε να είστε πιο επιεικής με τους αρχάριους.. η ειρωνία δεν βοηθάει πουθενά.. Sent from my iPhone using Tapatalk Ειναι απο ενα site (http://www.aqadvisor.com/) που του βαζεις διαστασεις ενυδρειου, φιλτρανση, τι ψαρια σκεφτεσαι να βαλεις και σου βγαζει μια εικονα στα γρηγορα ,τι παει με τι και τι οχι , αν και προσωπικα ξερω απο πριν τι ψαρια θα παρω , οποτε ολο αυτο το κανω ψαχνοτας και διαβαζοντας το "ταπεραμεντο" του καθε οργανισμου. Το νερο σου δεν θα ειναι σωστο οταν χρειαζεσαι να κανεις τοσο μεγαλες αλλαγες εβδομαδιαια & σε μεγαλυτερο να πας με την τρεχουσα ψαροσυνθεση παλι ορισμενοι θα γινουν μεζεδακια, Εαν αναφερεσαι στην παραπανω απαντηση μου δεν υπηρχε ιχνος ειρωνιας ειλικρινα! (και ουτε απο τα αλλα δυο παιδια που σου απαντησαν διεκρινα καποια ειρωνια) Aπλα οπως εσυ σαν αρχαριος Α λες οτι ελπιζεις να μπουν ολα σε μια σειρα, ερχομαι εγω ο αρχαριος Β (1 ετους ψαρακας) και σου λεω πως δεν... και σου βαζω και 5-6 γενικες γραμμες που σου εξηγει το screenshot γιατι δεν... σε φορουμ ειμαστε , ειχες ερωτησεις παιρνεις απαντησεις Και σαν αρχαριος προς αρχαριο θα σου δωσω μια συμβουλη που θα σου γλυτωσει χρημα, κοπο και ενα καρο (πιθανα) προβληματα , σε οποιο petshop και να πας θα ξερεις ακριβως τι θες να αγορασεις και ποτε μην ακουσεις/συμβουλευτεις τον πωλητη (ειτε αυτο εχει να κανει με ψαροσυνθεση, ειτε με τα φυτα σου (λιπασματα κτλ κτλ) αλλα να εχεις παει πολυ καλα διαβασμενος ! Φιλικα και καλοπροαιρετα παντα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexis Foccacia 18 Απριλίου 2019 Author #42 Share 18 Απριλίου 2019 Ειναι απο ενα site (http://www.aqadvisor.com/) που του βαζεις διαστασεις ενυδρειου, φιλτρανση, τι ψαρια σκεφτεσαι να βαλεις και σου βγαζει μια εικονα στα γρηγορα ,τι παει με τι και τι οχι , αν και προσωπικα ξερω απο πριν τι ψαρια θα παρω , οποτε ολο αυτο το κανω ψαχνοτας και διαβαζοντας το "ταπεραμεντο" του καθε οργανισμου. Το νερο σου δεν θα ειναι σωστο οταν χρειαζεσαι να κανεις τοσο μεγαλες αλλαγες εβδομαδιαια & σε μεγαλυτερο να πας με την τρεχουσα ψαροσυνθεση παλι ορισμενοι θα γινουν μεζεδακια, Εαν αναφερεσαι στην παραπανω απαντηση μου δεν υπηρχε ιχνος ειρωνιας ειλικρινα! (και ουτε απο τα αλλα δυο παιδια που σου απαντησαν διεκρινα καποια ειρωνια) [emoji4] Aπλα οπως εσυ σαν αρχαριος Α λες οτι ελπιζεις να μπουν ολα σε μια σειρα, ερχομαι εγω ο αρχαριος Β (1 ετους ψαρακας) και σου λεω πως δεν... και σου βαζω και 5-6 γενικες γραμμες που σου εξηγει το screenshot γιατι δεν... σε φορουμ ειμαστε , ειχες ερωτησεις παιρνεις απαντησεις [emoji4] Και σαν αρχαριος προς αρχαριο θα σου δωσω μια συμβουλη που θα σου γλυτωσει χρημα, κοπο και ενα καρο (πιθανα) προβληματα , σε οποιο petshop και να πας θα ξερεις ακριβως τι θες να αγορασεις και ποτε μην ακουσεις/συμβουλευτεις τον πωλητη (ειτε αυτο εχει να κανει με ψαροσυνθεση, ειτε με τα φυτα σου (λιπασματα κτλ κτλ) αλλα να εχεις παει πολυ καλα διαβασμενος ! Φιλικα και καλοπροαιρετα παντα ! Ευχαριστώ πολύ.. πάνω κάτω αρχίζω να καταλαβαίνω που έχω κάνει λάθος.. σύντομα θα ανεβάσω πλήρη στοιχεία εξοπλισμού και ψαροσυνθεσης και θα ζητήσω βοήθεια απο τους εμπειρότερους για της όσο δυνατών λιγότερες αλλαγές σε ψάρια και εξοπλισμό χωρίς να ασχοληθώ με πετσοπαδες.. μου έλεγαν ότι μέχρι και χρυσόψαρο μπορώ να βάλω.. απο ότι κατάλαβα αυτό το ενυδρείο θα με ταλαιπωρήσει.. σωστό απο την αρχή θα γίνει το επόμενο φαντάζομαι.. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος