Stergios92 23 Μαρτίου 2019 #1 Share 23 Μαρτίου 2019 Καλησπερα στην ομαδα. Ειμαι σε φάση στρωσίματος, με την μεθοδο της προσθήκης τροφής στο ενυδρειο συστηματικά. (αν χρειαστει στο τελος θα βαλω και βακτηρια) Σήμερα έκανα την δευτερη αλλαγη που έχω κάνει εως τωρα, και μου είναι λιγο δύσκολο να καθαρίσω τον πάτο απο τα υπολήματα της τροφής που ρίχνω στο ενυδρειο. Με ποιό τρόπο θα μπορούσα να ρίχνω τροφή , χωρίς να χρειάζεται να την μαζέψω μετα απο τον πάτο? Μήπως να την έβαζα σε κάποιο πουγκί ή κάτι τέτοιο? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 23 Μαρτίου 2019 #2 Share 23 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα Γιατί κάνεις αλλαγή νερού αφού το στρώνεις; Εγώ ξέρω ότι αλλαγή κάνουμε μια μεγάλη όταν με το καλό στρώσει το ενυδρείο για να ρίξουμε τα νιτρικά,κ μετά βάζουμε τα ψαράκια Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 23 Μαρτίου 2019 #3 Share 23 Μαρτίου 2019 Την τροφή ναι,σε τούλι, ή σε αποχη αν έχεις 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 23 Μαρτίου 2019 #4 Share 23 Μαρτίου 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stergios92 23 Μαρτίου 2019 Author #5 Share 23 Μαρτίου 2019 Μία ώρα πριν, το μέλος gyristroula έγραψε: Καλησπέρα Γιατί κάνεις αλλαγή νερού αφού το στρώνεις; Εγώ ξέρω ότι αλλαγή κάνουμε μια μεγάλη όταν με το καλό στρώσει το ενυδρείο για να ρίξουμε τα νιτρικά,κ μετά βάζουμε τα ψαράκια Εχω κάνει 2 αλλαγές τω 3λίτρων απο το σύνολο των 27 που ειναι το ενυδρείο. Διάβασα οτι λίγο φρέσκο αποχλωριομένο νερό, θα κάνει καλό για τα βακτήρια. Τωρα τι να πω, μπορεί και να μην ισχύει, αλλα δεν πιστευω να έγινε ζημια με τοση λιγη ποσότητα Ευχαριστω πάντως 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 23 Μαρτίου 2019 #6 Share 23 Μαρτίου 2019 Όχι, εντάξει, ήταν λίγο το νερό 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος