Nestoras Vakoulis 21 Μαρτίου 2019 #1 Share 21 Μαρτίου 2019 (edited) Καλησπέρα σας έχω ενα θέμα με το ενυδρείο κάποια φυτά που έχω έχουν αρχίσει τα φύλλα να γίνονται διάφανα και η επιφάνεια έχει σαν αφρό σε κάποια σημεία. Έκανα μέτρηση με υγρά για αμμωνία αλλά δεν έχω. Απο αλλα τεστ δεν έχω κάτι σε υγρό μόνο στικακια τα οποία οσο μπορεί να είναι σωστά δείχνουν φυσιολογικά Αν μπορείτε πείτε τι μπορεί να έχει θέμα Από φωτισμό έχω ένα juwel hellialux 550 για 70 lt ενυδρείο με ευκολα φυτά Έγινε επεξεργασία 21 Μαρτίου 2019 - Nestoras Vakoulis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nestoras Vakoulis 21 Μαρτίου 2019 Author #2 Share 21 Μαρτίου 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 21 Μαρτίου 2019 #3 Share 21 Μαρτίου 2019 Πληροφοριες μηδεν. Συμπληρωσε τ φορμα διαγνωσης.... copy-paste και θα βρουμε ακρη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
asplinnos 22 Μαρτίου 2019 #4 Share 22 Μαρτίου 2019 Καλό θα ήταν να αναφέρεις το ιστορικό του ενυδρείου σου για την αποφύγει λαθών. Τα νιτρικά (NO3) σου ποσό είναι ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος