Constantinos Mple 19 Μαρτίου 2019 #1 Share 19 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα σε όλους! Έχει κάνει την εμφάνισή του ένα σαλιγκάρι στο ενυδρείο γλυκού το οποίο δεν μπορώ να το αναγνωρίσω. Ξέρει κανείς τι είναι? Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amphoivolos 19 Μαρτίου 2019 #2 Share 19 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα σε όλους! Έχει κάνει την εμφάνισή του ένα σαλιγκάρι στο ενυδρείο γλυκού το οποίο δεν μπορώ να το αναγνωρίσω. Ξέρει κανείς τι είναι? Ευχαριστώ. Melanoides tuberculata ή Malaysian trumpet snail. Πολύ χρήσιμο σαλιγκάρι. Στάλθηκε από το Apollo Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μιχαλης Δουλγερακης 20 Μαρτίου 2019 #3 Share 20 Μαρτίου 2019 (edited) πριν 17 ώρες, το μέλος Constantinos Mple έγραψε: Καλησπέρα σε όλους! Έχει κάνει την εμφάνισή του ένα σαλιγκάρι στο ενυδρείο γλυκού το οποίο δεν μπορώ να το αναγνωρίσω. Ξέρει κανείς τι είναι? Ευχαριστώ. Φιλε μου μοιαζει με physa αλλα δεν ειμαι και σιγουρος.Ας πουν οι ιδικοι Έγινε επεξεργασία 20 Μαρτίου 2019 - Μιχαλης Δουλγερακης Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 20 Μαρτίου 2019 #4 Share 20 Μαρτίου 2019 πριν 8 λεπτά, το μέλος Μιχαλης Δουλγερακης έγραψε: Φιλε μου μοιαζει με physa αλλα δεν ειμαι και σιγουρος.Ας πουν οι ιδικοι Καμία σχέση 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μιχαλης Δουλγερακης 20 Μαρτίου 2019 #5 Share 20 Μαρτίου 2019 πριν 1 λεπτό, το μέλος gyristroula έγραψε: Καμία σχέση οκ το ξερω πως ειμαι τελειως ασχετος 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 20 Μαρτίου 2019 #6 Share 20 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, το μέλος Μιχαλης Δουλγερακης έγραψε: οκ το ξερω πως ειμαι τελειως ασχετος Εδώ μέσα θα μάθεις πολλά, θέλει λίγο διάβασμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μιχαλης Δουλγερακης 20 Μαρτίου 2019 #7 Share 20 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, το μέλος gyristroula έγραψε: Εδώ μέσα θα μάθεις πολλά, θέλει λίγο διάβασμα οκ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantinos Mple 20 Μαρτίου 2019 Author #8 Share 20 Μαρτίου 2019 Ευχαριστώ παιδιά! Δεν το έβρισκα και εγώ κάπου με αυτά τα χρώματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος