Andreas TD 16 Μαρτίου 2019 #1 Share 16 Μαρτίου 2019 Καλημέρα σε όλους, θα ήθελα να κάνω δυο ερωτησούλες 1. Πως καταλαβαίνουμε ότι το βιολογικό μας υλικό του φίλτρου θέλει άλλαγμα 2. Εσείς με τα πυκνοφυτεμένα, πως βάζετε σκούπα βυθού; οι ελεύθεροι χώροι είναι λίγοι και οκ, αλλά στα σημεία ζούγκλα πως δεν τα καταστρέφετε; Ευχαριστώ για το χρόνο σας παιδιά! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 16 Μαρτίου 2019 #2 Share 16 Μαρτίου 2019 πριν 3 ώρες, το μέλος Andreas TD έγραψε: Καλημέρα σε όλους, θα ήθελα να κάνω δυο ερωτησούλες 1. Πως καταλαβαίνουμε ότι το βιολογικό μας υλικό του φίλτρου θέλει άλλαγμα 2. Εσείς με τα πυκνοφυτεμένα, πως βάζετε σκούπα βυθού; οι ελεύθεροι χώροι είναι λίγοι και οκ, αλλά στα σημεία ζούγκλα πως δεν τα καταστρέφετε; Ευχαριστώ για το χρόνο σας παιδιά! Προσωπικα, δεν ξερω τι πρεπει να συμβει για να θελει αλλαγη το "μακαρονι"..... Μετα απο 6 χρονια ακομα δεν αλλαξα τιποτα.... Ενα πλυσιμο μπορει να χρειαστει, αν ειναι πολυ βρωμικο το υλικο..... Εχω σφουγγαρια και βαμβακι πριν το μακαρονι και το βιολογικο υλικο ειναι καθαρο.... Δεν βαζουμε σκουπα βυθου στο πικνοφυτεμενο μονο στα ανοιχτα σημεια (αμμος μπροστα π.χ λιγο απο πανω μαζευεις τα σκουπιδακια) Μερικες φορες βαζω σκουπα πανω απο H. cuba (μαζευει βρωμιες). 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas TD 16 Μαρτίου 2019 Author #3 Share 16 Μαρτίου 2019 47 minutes ago, natateo said: Προσωπικα, δεν ξερω τι πρεπει να συμβει για να θελει αλλαγη το "μακαρονι"..... Μετα απο 6 χρονια ακομα δεν αλλαξα τιποτα.... Ενα πλυσιμο μπορει να χρειαστει, αν ειναι πολυ βρωμικο το υλικο..... Εχω σφουγγαρια και βαμβακι πριν το μακαρονι και το βιολογικο υλικο ειναι καθαρο.... Δεν βαζουμε σκουπα βυθου στο πικνοφυτεμενο μονο στα ανοιχτα σημεια (αμμος μπροστα π.χ λιγο απο πανω μαζευεις τα σκουπιδακια) Μερικες φορες βαζω σκουπα πανω απο H. cuba (μαζευει βρωμιες). Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotis_dms 16 Μαρτίου 2019 #4 Share 16 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα. Πέρα από το καθάρισμα, αν έχει πολύ χώρο για υλικό το φίλτρο, νομίζω καλό είναι να βάζεις και λίγο καινούργιο μια στο τόσο με προσοχή όμως να μην αφαιρέσεις πολύ ποσότητα βιολογίας. Σκούπα ανάμεσα στα φυτά ούτε εγώ βάζω μη σου πω και καθόλου. Ειδικά σε ενυδρείο με stratum όσο επιφανειακά και να έβαζα σκούπα πάντα σήκωνε πράγμα, έτσι και ενίοτε την έχω σταματήσει εντελώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος