dio20_4 13 Μαρτίου 2019 #1 Share 13 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα, έχω τοποθετήσει ξύλο εδώ και μια βδομάδα στο ενυδρείο μου και έχει βγάλει κάτι επάνω. Γνωρίζει κάποιος να μου πει τι είναι;; Το ξύλο το έβρασα, το καθάρισα το άφησα 10 μέρες σε λεκάνη για να βουλιάξει και το ξανά έβρασα πριν το βάλω μέσα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 13 Μαρτίου 2019 #2 Share 13 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα Είναι φυσιολογικό, ένας απλός μύκητας είναι,θα κάνει τον κύκλο του κ θα φύγει όπως ήρθε 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dio20_4 13 Μαρτίου 2019 Author #3 Share 13 Μαρτίου 2019 Να βάλω μέσα τις γαρίδες μου ή θα πάθουν τπτ;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 13 Μαρτίου 2019 #4 Share 13 Μαρτίου 2019 (edited) Από το μύκητα του ξύλου δεν κινδυνεύουν. Για να μην ανησυχείς ρίξε μια ματιά στο παρακάτω θέμα "post 6" Έγινε επεξεργασία 13 Μαρτίου 2019 - SOTIRIS Link to comment Share on other sites More sharing options...
dio20_4 14 Μαρτίου 2019 Author #5 Share 14 Μαρτίου 2019 Ευχαριστώ πολύ παιδιά!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος